Connect with us

Hír

BREAKING: Alex Smith kihagyhatja a teljes 2019-es szezont!

A Super Bowl előtti utolsó vasárnapon Ian Rapoport robbantotta a bombát, miszerint Alex Smith korábban elszenvedett sérülése és annak körülményei annyira súlyosak, hogy az irányító az egész 2019-es idényre partvonal mellé szorulhat. Smith tavaly novemberben, a Houston Texans elleni mérkőzésen sérült meg brutálisan, és bár azt hihettük, hogy nem lesz nagyobb probléma a lábtörésével, az mégis elfertőződött és súlyosabb következményeket vont maga után.

Ez azt is jelentette, hogy a rehabilitációja is hosszabbra sikeredett, azt persze nem sokan gondolták komolyan, hogy a Chiefstől érkező játékosnak olyan nehezen fog menni a felépülés, hogy akár több, mint egy teljes naptári évet ki kell hagynia. A helyzet azonban komolynak tűnik, olyannyira, hogy ezzel Smith karrierje is komoly veszélybe került, főleg abban a tekintetben, hogy egy 34 éves, elég durva sérülésből érkező irányítót nem szívesen igazol le egyetlen csapat sem. Ehhez persze az is kell, hogy a Redskins megváljon tőle, ami nem egyszerű történet, mert 2022-ig szól a szerződése, idei kivágásával pedig 42 milliós dead capet hagyna, ami brutálisan magas összeg.

Smith és a Redskins házassága tehát elég komoly fordulóponthoz érhet, ha valóban bebizonyosodik, hogy nem tud majd hadba szállni az ősszel indul szezonban, ami mindkét fél részéről egészen kényelmetlen helyzetet szülhet. Smith jó eséllyel nem lesz kezdő irányító az NFL-ben, a Redskinsnek pedig olyan opció felé kell fordulnia, ami hosszútávon is megoldást nyújt majd a csapatnak. Ha egy rutinos QB-ban gondolkodunk, akkor Nick Foles ugorhat be elsőre, de őt nem lesz egyszerű a Washingtonnak megfizetnie, így minden bizonnyal marad a draft. Jöhet tehát a Kyler Murray hype a fővárosba?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!