Connect with us

Hír

Brian Flores lesz (minden bizonnyal) a Dolphins főedzője!

Ugyanaz a helyzet Miamiban, mint Cincinnatiben: a csapat a hírek szerint megtalálta főedzőjét, azonban a rájátszás miatt egyelőre nem jelentik be. Minden bizonnyal elkönyvelhető azonban, hogy Brian Flores, a Patriots védőhívásokért felelős edzője lesz a Dolphins új főedzője.

 

 

A Dolphins nem jelentheti be a kinevezést, amíg a Patriots versenyben van, és hát épp tavaly láttuk, hogy Flores edzőtársa meggondolta magát az előzetes hírekhez és kvázi kinevezéshez képest, szóval készpénznek még ne vegyük a döntést, de annyiban maradhatunk, hogy minden bizonnyal újabb kisebbségi főedzővel bővül az NFL főedzők sora.

 

Flores játszott a Boston College-on, utána a Patriotshoz szegődött 2003-ban, akkor a játékosmegfigyelői osztályon dolgozott. Aztán négy év elteltével a speciális egységben segédkezett, 2010-ben a támadóknál is volt asszisztens, egy évre rá pedig a védőoldalra került. 2012-ben lett a Patriotsnál a safetyk edzője, majd 2016-ban a linebackereké, az idei szezonban Matt Patricia távozásával pedig a de facto védőkoordinátor. Ugyan ezt a szerepet nem kapta meg hivatalosan, de ő hívja a védőjátékokat. Látható, hogy nagyon sokoldalú háttere van, talán ez is impozáns volt a Miami számára, ahol állítólag lenyűgözte a vezetőket az interjún.

 

A Dolphinsnál egyértelmű volt, hogy Adam Gase után egy védőoldali szakembert akarnak, a második jelöltjük Kris Richard volt, a Cowboys passzvédelemért felelős edzője, aki így lehet, hogy megkapja Dallasban a védőkoordinátori szerepet, míg Marinelli kap valami névleges asszisztensi poziíciót, amivel továbbra is nagy szerepe lesz a defense összerakásában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!