Connect with us

Hír

Chris Long még játszana, de a visszavonulást sem zárja ki

Lassan 34 évesen ismét komoly döntés előtt áll Chris Long, a Philadelphia Eagles passzsiettetője. Long már két éve is a visszavonulás és a folytatás mellett vacilált, akkor újabb Super Bowlt ért a kitartása. Most viszont már nem csak a saját kezében van a jövője Philadelphiában.

 

 

Long szerződése még érvényes a 2019-es szezonra, de ez nem jelent számára garanciát az 53 fős keretben. Howie Roseman ugyanis $5,3 milliót tudna felszabadítani a fizetési keretből ha kivágná a játékost, az Eagles számára pedig minden elköltendő dollár fontos lesz az offseasonben. Longnak ugyanakkor nem a teljesítménye az, amely ezt a lépést elősegítené: 62-szer helyezte nyomás alá az irányítókat, mindezt rotációs játékosként. Viszont még ő maga sem tudja, mit hoz számára a jövő.

 

Imádok játszani, de ez most egy olyan helyzet, ahol nem csak én döntök. Jelenleg csak annyit tehetek, hogy hátradőlök, és várom a csapat reakcióját. Ám hiába szeretnék játszani, 33 évesen már a visszavonulás is a szemem előtt van, de ha tehetném, én szeretnék focizni 2019-ben is. Bár nem vagyok fiatal, úgy gondolom remek fizikai állapotban vagyok, két éve nem hagytam ki egy edzést sem. Meglátjuk mit hoz a jövő.

– mondta Long.

 

Long a 12. szezonját kezdheti meg a profi ligában szeptemberben, már ha folytatja. Ha az Eaglesben nem is, megannyi csapatban számítanának a rutinjára, ráadásul a fizetése sem lenne megfizethetetlen. Na meg mint tudjuk, a pénz már nem számít a védőnek, hiszen az utóbbi években rendre jótékony célra használta fel az alapfizetését.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások