Connect with us

Hír

December hónap legjobbjai

2019-re, ezzel januárra fordulva kiosztották az előző hónap legjobbjainak járó címeket, illetve a hónap legjobb védő illetve támadó újoncát is díjazták.

 

 

AFC

 

A hónap támadója: Derrick Henry, RB, Tennessee Titans

 

A harmadik szezonját taposó futó szinte egymaga hozta össze, hogy a Titans rájátszás reményei az utolsó forudlóig megmaradjanak. 625 yardot futott a hónapban, ami a legtöbb a ligában a posztján, ahogy a 8 futott TD, a 31 first down kiharcolása, a húsz 10+ yardos futás, az 5,58-as kontakt utáni átlag és a 25 kierőszakolt elhibázott szerelés is.

 

A hónap védője: Darius Leonard, LB, Indianapolis Colts

 

Az újonc a hét játékosa cím után a hónap legjobbjai között is helyet kapott. 49 tackle fűződik a nevéhez decemberben, ami majdnem 10-es átlag meccsenként, ráadásul alig csúsztak be nála elhibázot szerelések. Plusz 3 TFL, egy sack és egy interception fűződik a neve mellé.

 

A hónap special teamere: Ka’imi Fairbairn, PK, Houston Texans

 

Az AFC South kibérelte magának a konferencia legjobbjainak járó díjakat. Fairbairn érdemeit sem lehet elvitatni a Texans meneteléséből, 13 mezőnygól kísérletből egyet sem hibázott el, ahogy 12/12-es mutatója van extra pontok terén.

 

NFC

 

 

A hónap támadója: Chris Carson, RB, Seattle Seahawks

 

A Seahawks futójátékának reneszánsza nem sikerülhetett volna egy remek RB nélkül, Carson pedig hétről hétre bizonyítja tehetségét. Az év utolsó hónapjában 516 yardot tett meg a földön, 5 futott hatpontost szerzett, 28 first downt harcolt ki, 15-ször volt 10 yardnál nagyobb futása, és 17 elhibázott szerelés született rajta. Ezeknél csak Derrick Henrynek voltak jobb számai a hónapban.

 

A hónap védője: Aaron Donald, DT, Los Angeles Rams

 

Jézus földi helytartója Los Angelesben próbálja megtéríteni az irányítókat arról, hogy ellene nincs értelme ezt a futballnak nevezett sportágat űzni, inkább kergessenek pillangókat. Másodjára lett adott hónap legjobb védője 2018-ban, amihez decemberben egy laza 6 sackes, 29 nyomásgyakorlásos hajrával járult hozzá.

 

A hónap special teamere: Robbie Gould, PK, San Francisco 49ers

 

A 49ers sokat megélt rúgója hibátlan hónapot zárt, mint a 11 mezőnygólja és mind a 7 extra pontja a póznák közé szállt. Az AFC-hez hasonlóan itt is egy divízió birtokolja a három nyertest.

 

Rookies

 

 

A hónap támadó újonca: Lamar Jackson, QB, Baltimore Ravens

 

4/5 győzelem újoncként úgy, hogy szezon közben szálltál be egyáltalán nem rossz. Lamar Jackson átformálta a baltimore-i támadójátékot, amivel a Ravens szinte lehetetlen helyzetből végül beelőzte a Pittsburgh Steelerst a csoportban. Interception nélkül, 1000+ total yarddal és összesen 7 TD-vel zárta a hónapot.

 

A hónap védő újonca: Tremaine Edmunds, LB, Buffalo Bills

 

A Bills még mindig csak 20 éves reménysége két interceptionnel, 43 szereléssel és egy sackkel hívta fel magára a liga figyelmét, amivel elnyerte a díjat. Bőven van még mit fejleszteni a játékában, de az ilyen elismerések jó irányba terelhetik a fejlődését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!