Connect with us

Hír

Devin McCourty is a visszavonulást fontolgatja

Megkezdődött a Super Bowlra való ráhangolódás a tengeren túlon is, és nyilatkozat hegyeket olvashatunk a két döntős csapat játékosaitól. Akik közül McCourty egy talán nem várt információt osztott meg az újságírókkal.

 

 

A Patriots safetyje ötödik nagydöntőjére készül, illetve a harmadik gyűrűjére, így számára már mondhatni rutinszerűek ezek az interjúk. Azonban ez a döntő más lesz, mint az előző négy, ugyanis győzelem esetén ikertestvérével, Jason McCourtyval együtt emelheti magasba a Lombardi-trófeát. A 31 éves védő szerint ez akár egy tökéletes lezárása is lehetne a karrierjének, mert nem adott megnyugtató választ a folytatására tett kérdésre.

 

Még nem döntöttem el mihez kezdek a Super Bowl után. Ha a testvéremmel egy csapatban nyerhetek, akkor nem tudom annál hol van feljebb, amiért folytatnom kéne. Egyelőre azonban csak élvezem a szezont, a pillanatot, és gőzerővel készülök az előttünk álló feladatra.

– mondta.

 

Valóban nem nagyon van már hova tennie azt a bizonyos lécet. Kilencedik szezonját kezdte meg, amelyeknek több, mint a felén Super Bowlba jutott, háromszor lett második csapatos All-Pro, és a liga legjobb safetyjei között tartják számon. Ha nyer a Patriots, az tényleg egy tökéletes lezárás lehetne, bár 31 évesen talán korai. Ám nem csak ő lehet az, aki szögre akasztja a sisakot, hiszen Rob Gronkowski is arról nyilatkozott a megjelent visszavonulási pletykák után, hogy még nem biztos a folytatásban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!