Connect with us

Beharangozó

Divisional szombat

Most következik a szezon legjobb hétvégéje, a 4 mérkőzést láthatunk a liga krémjével, az NFL legjobb 8 csapatával! 

 

 

Indianapolis Colts @ Kansas City Chiefs

Colts oldali beharangozó

Chiefs oldali beharangozó

Patrick Mahomes és Andrew Luck dobták a legtöbb TD-t az alapszakaszban, szám szerint 89-et. Sosem volt még olyan rájátszásmeccs, ahol a két kezdő irányító ennyi TD-t dobott volna az alapszakasz során. A Colts még sosem kapott ki a Chiefstől a rájátszásban (4-0), a legutóbbi találkozásuk kifejezetten emlékezetes maradt, Luck és a Colts akkor 28 pontos hátrányból nyerte meg a meccset. A Coltsnál kevesebb a kérdőjel és a lyuk, azonban nagy kérdés, hogy meg tudják-e állítani a Pat Mahomes vezette offense-t.

Dallas Cowboys @ Los Angeles Rams

Cowboys oldali beharangozó

Rams oldali beharangozó

A Rams idén 12-szer jutott 30 pont fölé (legtöbb), míg a Cowboys egyes egyedül az utolsó fordulós tét nélküli Giants ellenin engedett 30-nál többet. A futókról is szólhat a meccs, ugyanis 2015 óta Gurley-nek van a legtöbb labdaérintése, futott yardja és scrimmage yardja az NFL-ben, Zeke Elliottra pedig ugyanez igaz, ha 2016 óta nézzük a statisztikákat. A Rams futás elleni védelme gyenge volt az alapszakaszban, a Cowboysnak pedig a play action játékokkal akadtak problémáik. Érdekes, hogy a támadósoroknak pedig pont ezek az erősségeik.

Bold predictions

jarred: 2003-ban a Colts-Chiefs playoff meccsen nem volt punt. Most sem lesz.

kronikk: A Colts@Chiefs mérkőzésen több TD passz lesz, mint rontott passz.

rowi: 4 évvel ezelőtt Chiefs@Colts 44-45, ez jelenleg a playoffok történetében a harmadik legpontgazdagabb meccs. Most 90+ pont lesz a mérkőzésen.

alatriste: 2 védelmi /spec teamTD-je is lesz a Cowboysnak a meccsen, de még ez se lesz elég

g495sr: A Rams támadói nem szereznek TD-t a rendes játékidőben, de így is továbbjutnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!