Connect with us

Érdekességek

Ebből az öt csapatból kerül ki az idei Hard Knocks főszereplője

Az NFL-edzők ritkán akarják, hogy minden mozzanatukat egy tévés stáb kövesse, így minden bizonnyal most sem lesz önként jelentkező a Hard Knocks új évadára. Ez pedig azt jelenti, hogy az NFL fog kényszeríteni valakit, erre pedig szigorú szabályok vonatkoznak. Idén öt csapat “félhet” attól, hogy az egész világ látja a teljes edzőtáborát behind the scenes felvételekkel.

Háromféleképpen lehet elkerülni a Hard Knocks szereplést:

  • ha szerepeltél az utóbbi 10 évben a sorozatban
  • ha az utóbbi két évben bejutottál a rájátszásba
  • ha új főedződ van.

Azok a csapatok, akik az utóbbi 10 évben szerepeltek: Browns, Buccaneers, Rams, Texans, Falcons, Bengals, Dolphins, Jets.

Azok a csapatok, akik az utóbbi két évben rájátszásba jutottak: Patriots, Ravens, Texans, Colts, Chiefs, Chargers, Cowboys, Eagles, Bears, Saints, Rams, Seahawks, Bills, Steelers, Jaguars, Titans, Panthers, Falcons.

Azok a csapatok, akiknek új főedzőjük lesz idén: Packers, Browns, Bengals, Dolphins, Jets, Cardinals, Buccaneers, Broncos.

Ha hirtelen nem mondjátok meg, melyik az öt kimaradó csapat, akkor segítünk. Idén a Lions, a Raiders, a Giants, a 49ers és a Redskins szerepelhet a Hard Knocksban (hacsak valaki más nem jelentkezik önként, de nem fog).

A legjobb sztorikat a Raiders szolgáltathatná valószínűleg Grudennel, az újonnan kinevezett GM-mel, aki tévés szakértő volt eddig, illetve a költözéssel, a jövő évi stadionhelyzettel kapcsolatban, így talán ők tekinthetők favoritnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!