Connect with us

Hír

Egy idegen segített a Chiefs tackle-jének, hogy odaérjen a Colts elleni meccsre

Nem kell ahhoz az Egyesült Államokba mennünk, hogy példát hozzunk arra, milyen a hóban való közlekedés az utakon. Jeff Allennek, a Kansas City Chiefs támadófalemberének is van fogalma erről, aki kis híján lemaradt csapata Divisional Round meccséről, de egy segítőkész embernek hála ott lehetett az Arrowheadben.

 

 

Allen épp a Chiefs rájátszás találkozójára tartott a zord időjárási körülmények között, amikor a kocsija elakadt az óriási hóban. Allen nem hitte el, hogy ez megtörténhet vele, és veszélyben lehet a részvétele a találkozón. Ám szerencséjére egy Dave nevű idegen segített neki elhárítani az akadályokat, így ott lehetett a Colts elleni meccsen, pedig Dave nem tudta kinek segített valójában. A nagy siettségben meg sem tudta hálálni az idegen kedvességét, így a Twitter szolgálatait vette segítségül, hogy megtalálja őrangyala kedvességét.

 

 

Végül meglett Dave (bár Allen elmondása szerint több ember is hirtelen Dave-re változtatta a nevét), aki az Arrowheadben szurkolhat Allenéknek a Patriots elleni konferencia döntőn!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!