Connect with us

Hír

Eric Weddle nem ragaszkodik jelenlegi csapatához

A Ravens brutál erős védelmének egyik vezére a 34 éves Weddle, aki talán már túl van legjobb évein, de még így is a liga legjobbjai között van posztján. A safety poszt elértéktelenedése és kora azonban sok kérdést felvet azzal kapcsolatban, hogy milyen hosszú távon lehet vele számolni és mennyit is ér a jövőben.

 

 

 

Weddle a következő évben 6.5 millió dollárt keresne és a hírek szerint a Ravens nem szeretne ennyit szánni rá. Teljesítménye alapján marasztalnák, de csak abban az esetben, ha hajlandó belemenni valamekkora fizetéscsökkentésbe. A játékos ezzel ellentétben azt nyilatkozta, hogy szeretné kitölteni jelenlegi szerződését, de ezt nem ő dönti el.

 

Abban az esetben, ha a Ravens csak discount áron tartaná meg, Weddle nem ragaszkodik a maradáshoz, jelenleg még nem tudja megmondani, hogy miként alakulnak majd a tárgyalások. Mindenesetre érdekes helyzetbe kerülne az egykor elit játékos, mert a safety piac nem a kimagasló fizetésekről szólt az utóbbi időben, kora miatt pedig hosszútávú szerződésben sem nagyon reménykedhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!