About the author

7 Comments

 1. 1

  vanCode

  Durva, hogy pont előfordulhat az is, hogy nem szereznek egy győzelmet sem a fiatalok. persze erre nem fogadnék egy fillérben sem :D

 2. 2

  LG

  Azért azt tegyük hozzá, hogy ez aktuális állapot, az idei évre teljesen találó ez a cím, de mi a helyzet a korábbi évekkel? 2018. kiugró (lefelé értve) év volt ilyen szempontból vagy ez többségében igaz állítás lenne? ?

 3. 3

  csak ezt ne

  Igen hála istennek van utánpótlás bőven. Nyilván sajnálom, hogy a nagy öregek már kifelé mennek, de megnyugtató ugyanakkor, hogy érkeznek új zsenik is.

  Mahomes szerintem külön kategória, ő a legnagyobbak közé emelkedhet simán, persze egy sérülés bármikor bezavarhat, de legyünk optimisták, hogy őt elkerülik a nagyobbak. Goff is reményteli, idén benne látom a SB lehetőségét leginkább az ifjak között. Watson jövőre ismét félelmetes lehet. Prescott köré kell a megfelelő személyzet és akkor ő is teljesen versenyképes, de az előző háromhoz nem ér fel szerintem. Trub és Jackson az elit védelmeknek és jól menedzselt O-nak mintsem a lenyűgöző teljesítményüknek köszönhetik a rájátszást. De a többiekhez képest korlátozott tudásukkal (a jó hívások következtében) remekül és többnyire megbízhatóan gazdálkodnak, és ez is nagy teljesítmény.

  A 12-esek esetében vicces, de teljesen valós a sorrend, ahogy írjátok. Pedig Luck is remekül tért vissza. Ha nincs Pagano és béna bandája, már simán lenne gyűrűje. Wilson nagy kedvencem, de a rájátszásban volt pár összecsuklás, ám többnyire még azokból is győztesen került ki. Foles meg idén legenda lehet.

  A nagy öregek közül TB a saját pillanatnyi legitimációjáért küzdhet, míg Brees és Rivers egy-egy már igencsak esedékes gyűrűért. Ha szavazással dőlne el a cím, nem tudom melyikre tennék Breesnek legyen kettő vagy Riversnek egy, de egyik sem lenne méltánytalan vagy indokolatlan, sőt.

 4. 4

  bjeela

  Nagyjából ezt kommenteltem a szezon elején és le lettem hülyézve. BB pontosan tudja, mennyit ér egy jó QB és egy TB12-nek sem adnak többet, mint amennyi jár. Az indokolatlan sztárfizetések a totális hülyeség kategóriák(a kivételek erősítik a szabályt). Amúgy erről érdemes lenne már egy kiadós elemzést készítenetek, hogy mennyire éri meg csúcsgázsikat adni a sztároknak annak fényében, hogy mennyivel javították ezzel a csapat eredményességét. Előre borítékolom az eredményt…

 5. 5

  Krisztian Fekete

  Trollkodom. Pl Mack? :)

 6. 6

  bjeela

  Szórakozunk, szórakozunk? :) Na, pl. ő az egyik üdítő kivétel, de azért várjuk meg, mi lesz jövőre. Ott van pl. az ellenpélda, Suh. Mindenki a hátsóját verdeste a flaszterhoz örömében, hogy namostaztán mindenki le lesz verve. A többit tudjuk. Valahogy – és tényleg csak a megérzéseimre hagyatkozom, mert lusta vagyok utánanézni – az a spúrom, hogy a zöm beégett a namostmegveszemacsodacsávótaranyáronéshúdejólsznekünk stratégiával.

 7. 7

  sgtGiggsy

  Hát, én hajlok arra, hogy többnyire igaz az állítás. Ha egy játékost túl jól megfizetnek, nem marad pénz a többire, márpedig ez egy csapatjáték, ahol hiába a QB a legfontosabb (már a pályán) azért nem kizárólag rajta múlik a siker. Brees éveken kersztül lemaradt a PO-ról, Stafford dettó. De ha megnézzük, tavaly a sorrend Flacco, Palmer, Cousins, Ryan és Tannehill volt. Egy évvel korábban Manning (muhaha) Roethlisberger, Ryan, Flacco, Stafford volt a sorrend. Szóval az öt aktuálisan legjobban fizetett QB az elmúlt három évben 4 PO szereplést tud felmutatni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team