Connect with us

Hír

Gurley: Ha sérült lettem volna, akkor láttok a riportokon

Todd Gurley MVP szinten játszott az alapszakasz nagy részében, az utóbbi pár meccsen azonban messze volt a csúcsformától – az NFC-döntőn például csak ötször kapott labdát, ami a legkevesebb karrierje során. Sokan sérülést sejtenek, hogy nem épült még fel rendesen szezon végi problémájából, a futó viszont nem nagyon akar beszélni a dologról.

 

 

Ha sérült lettem volna, akkor látjátok a nevem a riportokon. Nem kérdeztem, miért kaptam ennyi labdát, csak végeztem a dolgom. Győztünk, csak ez számít. Az sem érdekel, ha a long snapper Jake McQuaide lesz a Super Bowl MVP, ha győzünk. Tőlem hívhattok engem sérültnek, vagy bárminek, aminek csak akartok, de a Super Bowlon fogunk játszani és szerintem csak ez számít. Nem értitek, hogy ez nem rólam szól? Azért nem Todd kapta a labdát, mert csak egy labda van, viszont 11 játékos van a pályán.

 

– mondta a játékos az újságírók kérdésére.

 

Sean McVay egyébként az mondta, hogy Gurley ismét komoly szerepet fog kapni a Super Bowlon. Aztán persze ha megint elejt labdákat és elront passzblokkolásokat, akkor lehet megint több szerep jut majd Andersonnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!