About the author

16 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  Az emberfogáshoz: a PFF szerint a versenyben lévő 8 (most már csak 6) csapat cornerbackjei közül a Top 3 emberező játékos: 1. Gilmore 2. J. C. Jackson 3. J. McCourty :)

  Edelmanhez: azért lett “megtalálva” Jules a szurkolók részéről, mert ha hibázik, az látványos. Pont azért, mivel ő TB kedvenc célpontja, ezért kulcsszituációkban (3. és hosszú) is sokszor kapja a labdát, ekkor pedig egy jól megdobott, de elejtett passztól agyvérzést kap a drukker és nagyon megmarad benne, hogy “bezzeg ha JE azt nem ejti el harmadik és akárhánynál”

  Michelhez: ezt megmondom őszintén nem értem: “végre elkezdték használni Michelt”. Bőven voltak 100 yard feletti meccsei Gordonnal a pályán is, nem csak a távozása után kapta elő a kalapból JMD.

 2. 2

  Tizenkettes

  Hát ez a beharangozó minden volt, csak nem Pats-szempontú. Teljesen tárgyilagosra sikeredett, jobb is ez így. +1!!!

 3. 3

  Oláh Isti

  Nem lett rossz cikk, mondjuk azzal inkább árnyalva kezdeném az indítást, hogy “Az AFC East egy vicc.”
  Ugyanis az vicc, sajnos már évek óta. A Pats eredményei lebontva idén: NFC ellen: 3-1, AFC (N,W,S) ellen 3-3, AFC E ellen 5-1;

  Megnéztem, és ha nem hibáztam az összeszámolással, akkor az elmúlt 15!! évben mindig megnyert legalább 4 meccset a csoportján belül a Pats. Szóval ez egy korszakalkotó csapat, de szerintem az általános playoffba jutási sikereikhez hozzájárul(t) a csoportellenfelek szintje. Persze az ottani menetelések meg már a playoff-beli zsenialitásukhoz tartoznak, amit vitatni nem lehet.

 4. 4

  montjuic

  Pecc idei NFC meccsei:
  Lions, Bears, Packers, Vikings.
  Veretes a névsor ?, Hagyjuk inkább, ezt ereszd el te is….

 5. 5

  wolandrule

  Bármelyik csoportban nyert volna 4 meccset a Patriots.

 6. 6

  Oláh Isti

  Szerintem az esetek felében legalább 5-öt is megnyert. Plusz a csoportból (maradva az előző 15 évnél) onnan jött a legkevesebb Wild Card résztvevő. Az AFC East az elmúlt 15 év leggyengébb csoportja (az AFC-ben mindenképp), de legalábbis az elmúlt 6-7 évben, amióta nézegetem a meccseket biztos. Csak a 10 évvel ezelőtti Jetsben volt pár szezonnyi spiritusz, akkor még nem követtem az NFL-t, szóval én személy szerint nem emlékszem nagy teljesítményre eastes csapattól (-Pats).

  Te azt mondod mindenhol nyert volna ennyit, szerintem meg nem. :)

 7. 7

  d zoli

  Félidőig eddig minden várakozást fölülmúló a Pats! Jules és Michel a szezonjuk legjobbját nyújtják. Grat!

 8. 8

  csak ezt ne

  Nem te mondtad, hogy tőlük a szertáros is beállhatna hozzánk? Látod, látod. Egy félidő garbage time lett belőle.

 9. 9

  csak ezt ne

  Most nem akarok utólag okosnak tűnni, de egész biztos voltam benne, hogy a futás megállítás lesz az alap. Ezt a meccset Riversre akartuk tolni, siettetéssel. Ez többnyire még Big Ben ellen is szuperál. A komoly meccseken ez az alap, hogy sima first down futást 0 körül megállítani, ettől sose fogunk eltérni, amikor valaki tud ellenünk futni elsőre, másodikra, az mindig necces meccs, akkor irányítani tudják a meccset. Ráadásul ekkor nyilván a passz is könnyebben megy. Úgyhogy ez volt most is a terv, és fényesen működött is. A passzsiettetésünk jó párszor odaért, de a jövő héten ebből is több kell, sőt még a kimozgásra is ügyelni kell majd, emiatt ott jóval nehezebb lesz a matek.

 10. 10

  tmbb

  Hmmmm, hmmmmm!
  a meccs teljes cáfolata volt ennek a felvezetésnek!
  A második félidő ne tévesszen meg senkit!

 11. 11

  Mr Foherty

  “The Patriots are 71-19 since 2003 in the AFC East. That’s a .788 winning percentage. Outside the division, they are 118-32 (.786).”

  Ennyi. 2 tized százalékpont a különbség.

 12. 12

  d zoli

  Ja. Aggódtam. Nagyon. Örülök, hogy Jules magáratalált. Kellett az a bye week mindenkinek.

 13. 13

  Oláh Isti

  Hmm. Ha az AFC-t nézem, akkor az East ugye 71-19, az AFC (NSW) 68-22 (0.7555). Szerintem számít, hogy régóta nincs kiemelkedő teljesítmény abból a csoportból.
  Azonban igazat kell adnom, hogy valószínűleg nincs akkora különbség, mint első érzésre gondoltam.

 14. 14

  Mr Foherty

  Csak nem fordított-e az összefüggés, és azért nincs kiemelkedő teljesítmény a csoportból, mert van ott egy ennyire domináns csapat.

 15. 15

  Oláh Isti

  So-so, szerintem annak ellenére, hogy a Pats ellen játszanak 2-t, a többit még lehozhatnák úgy, hogy legalább wild cardba kerüljenek (a többi csoporthoz képest innen jutottak be legkevesebbszer (5, a többi 8-8 és 10) Plusz amikor néha eljutnak a playoffba, akkor sem mennek tovább (2 jets konferencia döntő volt, a többi 1&done).

  Szóval egyezzünk meg egy “is-is”-ben. :D A Patriots legendás csapat a csoportjától függetlenül. Csak az első mondat nem tetszett, hogy a cikkben rögtön lehordja az egész AFC-t, s ha az elmúlt 15 évre kifejtve nem is annyira szignifikáns a dolog, ahogy elképzeltem, idén viszont biztos közrejátszott.(az említett 5-1, 3-3)

 16. 16

  Mr Foherty

  Ebben egyetértek. Az idei szezonban a kiemelés nagyban köszönhető annak, hogy gyengélkedtek a csoportellenfelek, csak a Miaminak volt talán egy jó periodusa.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team