Connect with us

Hír

HIVATALOS: Hunter Henry visszatér!

Korábban már írtunk arról, hogy a Chargers tight endje, Hunter Henry visszatérhet a csapatba, ha Riverséknek sikerül továbbjutniuk a Divisional Roundba. Ez megtörtént, a Chargers pedig azon nyomban jelezte az NFL-nél, hogy aktviálják az aktív keretbe Henryt.

 

 

A harmadéves tight end az offseason első edzésnapján rögtön elszakította a keresztszalagját, ami miatt úgy tűnt, hogy a 2018-as idényben már nem látjuk őt a pályán. A Chargers azonban nem helyezte sérültlistára játékosát, bízva abban, hogy hátha visszatérhet. Egy ilyen sérülés rehabilitációja ugyanis minimum fél évet igénybe vesz, de a gyakoribb a 8-9 hónapnyi semmittevés. Henry felépülése azonban nagyszerű mederben haladt, és már ősszel voltak olyan pletykák, hogy az alapszakasz végére visszatérhet. Végül ez a pillanat Patriots elleni Divisional Round meccsen jöhet el számára.

 

Henryt tegnapig kellett hivatalosan aktiválnia a Chargersnek a keretbe, és miután Jatavis Brownt, a csapat linebackerét IR-ra helyezték, lett is hely számára a rosteren. Szükség is van a 24 éves támadó szolgálataira, mert bár Antonio Gates járókerettel is szorgoskodja az elkapásokat, a sebessége már alaposan megkopott, Virgil Green pedig a leggyengébb játékosa volt a csapatnak a Ravens elleni Wild Card találkozón.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!