Connect with us

Érdekességek

Ismeretlen terepen a Patriots

Zsinórban nyolcadszor jut el a Patriots az AFC döntőjébe, azonban kissé ismeretlen terepre érkeznek, ugyanis idegenben keveset kellett játszaniuk a rájátszásban. A Brady-Belichick érában 38 meccset játszottak már a playoffban, ebből 23-at hazai pályán, 8-at semleges pályán a Super Bowlban és mindössze hétszer utaztak idegenbe.

A mérlegük pedig csupán 3-4 idegenbeli rájátszásmeccseken. Legutóbb 3 éve kerültek ilyen helyzetbe, akkor a Broncostól kaptak ki Denverben az AFC döntőjében. Előtte három évvel szintén a Broncostól kaptak ki Denverben. Legutoljára 2006-ban tudtak idegenben nyerni, a divisional körben a San Diego Chargers otthonában, azonban utána az Indianapolis Colts vendégeként vereséget szenvedtek az AFC döntőjében. Érdekes, hogy az utóbbi három veresége tehát Bradyéknek Peyton Manning vezette alakulatok ellen jött össze, illetve hogy az utóbbi három idegenbeli AFC-döntőjüket elbukták.

Idén kifejezetten nem jó ómen idegenbe utaznia a Patriotsnak, ugyanis mindössze 3-5-ös mérleg jött össze Foxboroughtól távol, ráadásul a hazafiak pontkülönbsége -19 volt, ezzel szemben hazai pályán 9-0-s mérleg mellett+105-ös a pontkülönbségük.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások