Connect with us

Hír

Jason Garrett szerződését meghosszabbítaná a Cowboys

Az éjszaka folyamán komoly feladat vár a Dallas Cowboysra, hiszen Los Angelesben vendégeskednek a Divisional Roundban. Ám akármi is lesz annak a párharcnak a kimenetele, Jason Garrett nem lesz menesztve a posztjáról. Sőt…

 

 

Amikor a Cowboys kisebb gödörbe került az alapszakasz közepére, már kongtak a vészharangok Jason Garrett feje felett. A kilencedik éve Dallasban dolgozó szakember viszont kilábalt a hullámvölgyből, mi az hogy, egyenesen az NFC East élére vezette csapatát, és egy csapásra megváltozott róla a közvélemény – a Jones családban mindenképp. Ugyan az 52 éves vezetőedzőnek még a 2019-es szezonra érvényes kontraktusa van, Ian Rapoport arról számolt be, hogy a Cowboys vezetősége úgy döntött, hogy a szezont követően meg szeretnék hosszabbítani a szerződését.

 

Ennek a hírnek nem feltétlen örül minden Cowboys drukker, de aminek biztosan, az az, hogy már az is biztosnak tűnik, hogy Kris Richard is marad a csapatnál. A tavaly Dallasba költöző DB coach neve elég kapós volt az idei edzőpiacon, de végül nem igazolt el egy csapathoz sem, így továbbra is ő hívhatja a védelem játékait. Richard a Dolphinsnál volt finalista, de a pletykák szerint inkább a Patriotsnál szintén playcaller szerepet betöltő Brian Florest nevezi ki főedzőnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!