Connect with us

Hír

Ja’Wuan James: A Dolphinsnak semmilyen támadó elképzelése nem volt

Bár sokáig esélye volt a Miami Dolphinsnak a rájátszás helyekért, végül nem jött össze, és a szezon végén edzőváltás történt a franchise-nál. A játékosok szerint ez szükséges lépés volt, ugyanis Adam Gase-szel több probléma is akadt.

 

 

Gase-ről már az előző szezonban is lehetett olvasni, hogy több játékosával összeveszett, így került például Jarvis Landry, a csapat legjobb támadója is Clevelandbe. Az idei évben Reshad Jones és Kenyan Drake is panaszkodott az edzői stábra, előbb-utóbb pedig a játékosok akarata érvényesül egy öltözőben. Most Ja’Wuan James, a csapat jobb oldali tackle-je helyeselte Gase menesztését, miszerint a csapatnak semmi elképzelése nem volt a támadójátékot illetően egy elvileg támadásokra specializálódott szakemberrel.

 

Egész évben ötletetlen volt az offense. Amikor jött egy rosszabb periódus, semmi elképzelés nem volt arra, hogyan másszunk ki belőle, mert nem tudtunk mihez azonosulni játékstílus híján. Csak jöttek a véletlenszerű megoldások meg a rögtönzések.

– mondta James.

 

Most új vizekre evezhetnek Miamiban Brian Flores irányításával, aki egyelőre még nem hivatalos, így a stábja sem az. Pletykák szerint azonban New England-i kollégáját, Chad O’Sheat szeretné elhozni támadókoordinátornak, aki WR edzőként dolgozik a Super Bowlra készülő csapatban. Ám ez James számára lehet semmit nem jelent, ugyanis márciusban szabadügynök lesz, és nem tudja még mit hoz számára a jövő. Az anyagiakat tekintve nem jár majd rosszul, legutóbb Bobby Massie kapott új szerződést, amellyel pletykák szerint $8 millió fölött keres éves átlagban. Augusztusban Rob Havenstein vált a harmadik legjobban fizetett RT-vé, míg a poszt csúcsát Ricky Wagner ($9,5M) és Lane Johnson ($11,25) éves átlaga jelenti. James következő kontraktusa vélhetően utóbbi két kollégájához lesz közelebb.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!