Connect with us

Hír

Jay Gruden marad a Redskins élén

Bár nagyon kérdéses volt, hogy Jay Gruden maradhat-e a Washington Redskins vezetőedzője, végül a franchise-nál úgy ítélték, hogy megérdemel még egy esélyt.

 

 

Gruden 2014-ben vette át a csapatot és egy 4-12-es szezonnal kezdett. Persze nem volt könnyű dolga, a csapat még mindig az RGIII-trade-et nyögte, második évére azonban sikerült villantania, és Kirk Cousinsszal a fedélzeten rájátszásba jutott a csapatával (9-7-es mérleggel csoportelső lett, majd kikapott a Packerstől a Wild Card-körben). Azóta viszont egyszer sem jött össze a PO, pedig 2016-ban csak a tartalékos Giantst kellett volna legyőzni érte.

 

Az elmúlt két évben 7-9-es szezonokra volt vele jó a csapat, bár idén Alex Smith sérüléséig jól állt a Redskins, 6-3-mal kezdett. Talán ezért tarthatta meg az állását, a franchise-irányító elveszítését ugyanis a legtöbb csapat nem tudja elviselni. Ennek ellenére jó eséllyel ez lesz az utolsó dobása, ha 2019-ben nem jut rájátszásba a csapat, borítékolhatóan távozni fog az eddig 35-44-1-es mérleget felmutató főedző.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!