Connect with us

Érdekességek

Lamar Jackson lesz a valaha volt legfiatalabb kezdő irányító a rájátszásban

Lamar Jackson hétfőn lesz 22 éves, előtte viszont még kezdőként pályára lép az NFL rájátszásában a Los Angeles Chargers ellen. Ezzel pedig ő lesz a valaha volt legfiatalabb kezdő irányító a playoffban.

A fentiekből nyilvánvaló, hogy soha senki nem kezdett még 21 évesen az NFL rájátszásában – Lamar Jackson lesz az első. Az eddigi rekorder Bernie Kosar volt, aki 22 évesen és 40 naposan volt kezdő a Brownsban a Dolphins elleni playoff-meccsen 1986. január 4-én.

Ha pedig Jackson győzelemre is tudná vezetni a Chargers ellen a Ravenst – ahogy tette már egyszer idén -, akkor természetesen ő lesz a legfiatalabb kezdő irányító, aki playoff-meccset nyer. Ezt a rekordot Mike Vick tartja, aki 22 évesen és 192 naposan vezette győzelemre a Falconst a Packers ellen 2003. január 4-én.

Lamar Jacksonban rengetegen kételkedtek a draft előtt és azóta is folyamatosan. A draft előtt sokan elkapóként tekintettek rá, most pedig sokan futónak csúfolják. A Ravens viszont az ő vezetésével hasít, hét meccsből hatot nyertek és az egyetlen vereség is csak hosszabbításban jött az első kiemelt Chiefs ellenében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!