Connect with us

Hír

McDaniels “lelkesen érdeklődik” a Browns főedzői posztja iránt

Josh McDaniels szeretne egy második esélyt főedzőként és ugyan tavaly végül visszamondta a Colts állását, idén újra interjúzik csapatoknál. És ha hinni lehet a híreknek, akkor a Browns bizony a célpontjai közt van, az érzés pedig kölcsönös.

 

Steve Doerschuk (Canton Repository) szerint McDaniels “lelkesen érdeklődik” a Browns állása iránt. Doerschuk úgy tudja, hogy a Browns nem hivatalos csatornákon próbálta is feltérképzni, hogy McDaniels mennyire lenne nyitott egy Clevelandbe való költözésre. Hivatalos kérelmet egyelőre nem adtak be az interjúztatására, pedig elég sok jelölttel leültek már vagy le fognak ülni beszélgetni az állásról. Persze John Dorsey-ról nagyon jól tudjuk, hogy próbálja elrejteni a valódi szándékait és tud ő bőven meglepetést okozni.

 

McDanielst egyébként már elutasította a Bengals megkeresését, de igent mondott a Packersére, így oda menni fog egy interjúra. Aztán meglátjuk mi lesz a Brownsszal, de ha most hétvégén nem ülnek le vele, akkor addig nem is tehetik, amíg a Patriots ki nem esett a rájátszásból.

 

A Browns főedzői posztja a korábbi évekkel ellentétben végre kapós állás lehet, hiszen van fiatal franchise irányító és a general manager is érti a dolgát. Az persze mindenképp érdekes szála lenne a történetnek, ha McDaniels épp ott lenne főedző, ahol Bill Belichick is edzősködött korábban és a távozás okán nem éppen szereti ezt a csapatot a Patriots mestere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!