Connect with us

Hír

Még piacnyitás előtt megtudjuk, mi vár Kareem Huntra

Kareem Hunt egyértelműen és biztosan el lesz tiltva, már csak az a kérdés, hogy mennyi időre. Állítólag még a szabadügynökpiac nyitása előtt megtudjuk, mi lesz a sorsa a futónak, addig tervezi befejezni az NFL a nyomozását és Roger Goodell ki is hirdeti, hogy mi lesz az ítélet.

A várakozások szerint még 2019-ben játszhat Hunt, pedig nem feltétlen gondoltuk ezt a videó nyilvánosságra kerülésekor. A hat mérkőzéses eltiltás tekinthető az alapbüntetésnek, ennyit szinte biztosan kapni fog Hunt, a kérdés inkább az, hogy vajon többre, és ha igen, mennyivel többre számíthat a 23 éves futó. Az NFL egyébként nem csak ezt az incidenst vizsgálja, hanem két másikat is, ahol Hunt agresszívan lépett fel.

Érdekes, hogy Huntnak igazából nem is releváns határidő a szabadügynökpiac nyitása, hiszen az csak a lejáró szerződésű játékosokra vonatkozik, a kivágottakat már korábban, bármikor le lehet igazolni. Úgyhogy ez inkább csak a csapatok számára fontos, hogy esetlegesen ne költsenek futóra, vagy legalábbis azt az opciót is figyelembe vegyék, hogy Huntot leigazolják.

Minden bizonnyal lesz kérője a running backnek, a Bearsnél Matt Nagy ugyebár már ki is jelentette, hogy érdemelhet egy második esélyt még Hunt is. Érdekes, hogy Hunt pénzügyileg akár jól is kijöhet ebből az egészből. Újonc szerződésével mindössze 667 ezer dollárt keresett volna 2019-ben, ennél akár többet is kaphat új szerződésével.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!