Connect with us

Hír

Megkezdődött a felelősségre vonás a Chiefsnél is

A Kansas City Chiefs nagy csatában alulmaradt a New England Patriots ellen, ennek pedig meg is lehet az első következménye. A csapat elbocsátotta a védelmi koordinátor, Bob Suttont. Azok után, hogy a főcsoportdöntőben megint 37 pontot kaptak nem is nagy meglepetés, de ennek ellenére lehet mégis elhamarkodott lépés volt.

 

 

A Chiefs a szezon folyamán nyolcszor kapott legalább 27 pontot és most mikor a legjobban kellett volna, nem volt képes megállítani ellenfelét. Ilyen statisztikák mellett talán nem véletlen, hogy változtatni akarnak, de a számok ellenére nem volt olyan rossz a Chiefs defense. A támadósoruk nem a komótos előrehaladás híve, sőt legtöbbször percek alatt ért át a pályán, így pihenni nem sok lehetőségük volt, sérülések sújtották őket és képesek voltak változtatni is általában.

 

A Patriots ellen például a 37 kapott pont ellenére se voltak teljesen elveszettek, az első félidőben egyenesen ők tartották életben a csapatot és a második félidő elején is képesek voltak megújulni. Nem sokan lettek volna képesek ellenállni Bradyéknek, így én nem húznám a nyakukba a vereséget, pedig kétségtelenül rosszul fest a sok kapott pont. Ráadásul ezt a meccset leszámítva hazai pályán ellenállhatatlanok voltak, egy körrel korábba a Colts ellen könnyedén tartották magukat. Mindenesetre a csapatnál máshogy gondolkodtak, így egy megüresedett poszt várja a jelentkezőket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!