Connect with us

Hír

Melvin Gordon még megvárja, hogy Bell aláírjon

A Los Angeles Chargers futója, Melvin Gordon 2019-ben az ötödik éves opcióján fog játszani újonc szerződése utolsó éveként és egyelőre ő sem sietteti a szerződéshosszabbítást. Meg akarja várni ugyanis, hogy Le’Veon Bell mennyit tud leakasztani magának a piacon, hiszen ez segítheti minden futó alkupozícióját.

Egyelőre kivárok. Hátradőlök és várok, várok Bellre. Örülök, hogy jöhet a változás, hiszen úgy tűnik, hogy mi futók egyre kevesebbet érünk a csapatok számára. De én, David Johnson, Todd Gurley, Bell, Zeke, Kamara, sorolhatom még… mindenki egy game-changer.

Gordon kijelentette már korábban, hogy szívesen maradna a Chargersnél az újonc szerződését követően is, azonban a jelek szerint nem siet sehová. Az persze nagyon érdekes kérdés lesz, hogy Bell milyen szerződést kap majd márciusban. Johnson és Gurley ugyebár Bell előtt írtak alá nagy szerződést, és ha Bell nem kap náluk nagyobbat, akkor meg is fordulhatnak az áramlatok, vagy legalábbis tovább szinte biztosan nem fognak emelkedni az futóknak adott szerződések.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!