Connect with us

Hír

Nagy szerint Hunt érdemel egy második esélyt

Kareem Hunt a liga egyik legjobb futója, de egy botrányos videó miatt kivágta a Chiefs, jelenleg pedig nincs csapata. Jó eséllyel véget ért a karrierje, azonban még nem égetett fel minden hidat maga mögött.

 

 

Beszéltem Karemmal, érdekelt, hogy van. Jót beszélgettünk egymással, de csak az érdekelt, hogy mi van vele, nem beszélgettünk más dolgokról. Remek a kapcsolatom vele, egy igazán jó srác. Minden nap bejött dolgozni, soha nem késett az edzésekről, nem volt vele semmi probléma. Ami vele történt, az egy nagyon szerencsétlen helyzet mindenki számára

 

– idézi Matt Nagyt az ESPN, aki hozzátette: őt arra tanították a szülei, hogy mindenki érdemel egy második esélyt.

 

A Chiefs azután vágta ki a tavaly újoncként a legtöbb futott yardot szerző running backet, hogy előkerült egy videó arról, hogy ellök és megrúg egy nőt egy clevelandi hotelben még februárban. Az NFL ezen az eseten kívül egy másik incidenst is vizsgál Hunt kapcsán, ráadásul most egy harmadik vád is előkerült. A “második” eset júniusi, akkor arcon ütött egy férfit Hunt, a legújabban vádak szerint pedig januárban egy kocsmai verekedésben rúgott meg egy férfit.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!