Connect with us

Hír

Nagy változások Atlantában

Nagy reményekkel vágott neki a Falcons ennek a szezonnak, mivel február 3-án az új Merceds-Benz Stadiumban rendezik a Super Bowlt, és ők akartak lenni az egyik résztvevő. Ez a szezon azonban nagyon nem úgy sikerült, ahogy eltervezték. Több fontos sérülés is sújtotta a védelmet a szezon elején, és bár 7-9-es mérleggel fejezték be a szezont, a rájátszásra esélyük sem volt. Ennek pedig következményei is lettek, nagy változás lesz az edzői stábban.

 

Dan Quinn vezetőedző megtarthatta állását, de három egységnék az irányítóját is elküldték. Steve Sarkisian két évig volt a támadók edzője, Marquand Manuel szintén két évig irányította a védőket és Keith Armstrongnak pedig tíz év után köszönték meg a munkáját, amit a speciális egységnél végzett.

Az OC posztra már három személy neve is felmerült. Gary Kubiak, a korábbi Texans és Broncos HC lehet két év kihagyás után újra munkába áll. Darell Bevell 2011 és 2017 között irányította a Seahawks támadóit, a harmadik név pedig a Buccanneers frissen elbocsátott vezetőedzője, Dirk Koetter.

A változás szele tehát elérte Atlantát, és lassan megtudhatjuk kikkel vágnak neki a következő szezonnak az oldalvonal mellett. Az szinte biztos, hogy ha még egy ilyen évük lesz 2019-ben is, akkor már Quinn sem fogja megúszni az elbocsátást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!