Connect with us

Hír

Orlando búcsúzik a Pro Bowltól?

Az elmúlt három évben a flordiai Orlandóban rendezték az NFL all-star mérkőzését, a Pro Bowlt, ám jövőre könnyen lehet, hogy új helyszínre vihetik a gálameccset.

 

 

Az elmúlt majd’ 30 évben egy kivételtől eltekintve Hawaii-on rendezték meg az AFC és az NFC ligaválogatottjának találkozóját, egyedül a 2014-es szezon meccse volt Arizonában, a Super Bowl helyszínén. A 2016-os szezon óta viszont búcsút mondtak a szervezők a szigetektől, és Orlandóig repítették a Pro Bowlt, ahol könnyen lehet, hogy idén láttak utoljára all-star meccset. A város 3 éves szerződést kötött az NFL-lel a rendezési jogról, ami a tegnapi meccsel lejárt, és nem olyan hangok jönnek ki a jövő évi eseményről, hogy az ugyanitt kerül megrendezésre. A hivatalos kommunikációban viszont úgy fogalmaztak, hogy még nincs döntés a 2019-es szezon Pro Bowljának helyszínéről.

 

Még nem hoztunk döntést a jövő évi helyszínről, és a mérkőzés végéig nem is fogunk. A stadion tele van, a környékén pedig rajzanak az emberek a Pro Bowl láztól. Ez megerősít bennünket abban, hogy Orlando remek választás volt az elmúlt három évben, amelynek folytatnia kellene a rendezést.

– mondta a találkozó előtt Peter O’Reilly, az NFL események alelnöke.

 

A mérkőzés után azonban kiderült, hogy a stadion közel sem volt tele, valamint a Pro Bowl láz is erős túlzás az érdeklődésre, így nem kizárt, hogy ez a könnyes búcsút jelenti a városnak a Pro Bowltól. Az NFL törekvései ugyanis azok, hogy a következő három gálameccset a Super Bowlok helyszínén, Miamiban (2020), Tampában (2021) és Los Angelesben (2022) kerüljenek megrendezésre. De legalább az államban maradna két évig a Pro Bowl…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!