Connect with us

Hír

Pederson: Carson Wentz az irányítónk!

Ha valakinek nem lett volna világos, vagy valakiben felmerültek volna kétségek, akkor Doug Pederson egyértelművé tette, hogy ki lesz a Philadelphia Eagles irányítója a jövőben. Ugyan Nick Foles élő legenda a városban, elhozta a Lombardi trófeát Philadelphiába, majd idén is rájátszásba vitte az Eaglest, mégis Carson Wentz lesz a franchise irányítója a jövőben.

Carson az irányítónk mostantól. Szeretnénk Nicket is, mint mindenkit megtartani a rosteren, de ahogy már sokszor mondtam, nem egyetlen játékosról van szó. A csapat a lényeg és azt fogjuk tenni, ami a legjobb a csapatnak.

Wentz a tehetségesebb irányító, ehhez kétség sem férhet. Ellenben Foles oldalán ott vannak az eredmények. Visszatérése óta 6-2 az alapszakaszban és 4-1 a rájátszásban, no meg a Super Bowl győzelem – néhol kiválóan teljesítve, néhol kevésbé. Ennek ellenére minden bizonnyal az a Saints elleni interception lesz az utolsó játéka Eagles mezben Folesnak.

Az már érdekesebb kérdés, miként távozik a csapattól, ugyanis az Eagles lehívhatja az opcióját a következő három évre (és megpróbálja elcserélni), ebből viszont Foles kiléphet és szabadügynök lehet, azonban az Eagles franchise tagelheti is, hogy megpróbálja elcserélni. Érdekes szituáció lesz, de talán a legvalószínűbb opció az, hogy szabadügynökké válik és az Eagles majd kap egy 2020-as harmadik körös kompenzációs picket érte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!