Connect with us

Hír

Rob Gronkowski visszavonulhat a szezon végén

Ami tavaly nem történt meg, arra idén már nagy esély van: Rob Gronkowski könnyen lehet, hogy a szezont követően visszavonul a profi futballtól, állítja Ian Rapoport, az NFL Network insidere.

 

 

Nem ismeretlen ez a sztori, hiszen tavaly ugyanez a kör már egyszer lefutott. Akkor a Patriots a kiváló tight end elcserélésén is gondolkodott, de Gronk elmondta, hogy ő vagy Brady passzait kapja el, vagy senkiét. Ezzel a Detroit Lions hoppon maradt, ám mint később kiderült, a Patriots is. A 29 éves tight end ugyanis finoman szólva sem élete szezonján van túl, konkrétan utoljára az újonc idényében produkált ilyen gyenge statisztikai adatokat. Ami esetében inkább aggasztó, hogy a megannyi sérülése után kialakult fájdalmai nem igazán akarnak elmúlni, ami a játékára is hatással van.

 

Valószínűleg erre hivatkoznak Rapoport forrásai, akik Gronkhoz közel álló személyek, miszerint ismét elgondolkodik a visszavonuláson a szezont követően. Azt mondják, hogy kérdéses mennyire szereti még ezt a játékot, és hogy vajon ezen egy esetleges Super Bowl győzelem javítana, vagy egy tökéletes lezárás lenne a számára. Egyelőre azonban teljes erővel a Chargers elleni összecsapásra készül mind ő, mint pedig a csapata is, de februártól kezdődően ismét beindíthatja a pletykaáradatokat a Patriots tight endje. Gronknak egyébként már csak a 2019-es idényre szól a szerződése, szóval az a bizonyos visszavonulás ha idén nem is, jövőre már lehet végleg eljön számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!