About the author

18 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  a megszokott alapos elemzés, köszi.

  amúgy én arra számítok, hogy Donaldot ugyanazzal próbálják majd kivenni a játékból, amitől Bosa is megőrült (mivel ahogy BB is mondta, blokkolni elég bajos). Ha 2-2,5 másodperc alatt eldobja a labdát TB, nem lehet baj, mert annyi idő alatt még Donald sem tud odaérni hozzá

 2. 2

  d zoli

  Arra számítok, hogy 10 játékonként egyszer lesz TB12-nek ideje hosszút lőni. Sok check down lesz és lábához dob…

  Viszont Develin nagyon hasznos lesz a blitz fölvételében. Ha ő bennt van szvsz nem lesz 90%-ban futás ahogy eddig.
  Kemény lesz.. Én már hypeolt vagyok.

 3. 3

  Csabesz20

  Nagyon várom az összecsapást, mert ami a Rams D falban az erősebb, az a Pats O falban is az erősebb szekció, a belseje, nagy összecsapás lesz.

 4. 4

  acsdav2

  A Patriots O-nak nagyon kedvező ez a match-up. Ha futni nem is tudnak majd, szerintem Brady megtalálja majd White-ot vagy Gronkot a passzban gyengén védekező LB-k mellett. Ha még futnak is és 5-6 perces drive-okat vezetnek, akkor nagyon nehéz dolga lesz a Ramsnek. A Pats támadósorával kapcsolatban kevés kételyem van, a Rams-et sokkal inkább látom kérdésesnek.

 5. 5

  katonadani

  a Chargershez képest a Rams minden bizonnyal jobb gameplannel érkezik majd :D
  ahhoz, hogy Brady hamar eldobja, kell üres elkapó is, ezt kell késleltetnie a secondarynek a Ramsnél.

 6. 6

  d zoli

  Ja. Szerintem is az LB-k re illetve Colemanra fognak játszani főleg. Aztán egyszer-egyszer a P betűs mestert is fölgyújtják. Talibra nem fognak dobni.

 7. 7

  Vicgeordie

  “a Chargershez képest a Rams minden bizonnyal jobb gameplannel érkezik majd ”

  mondjuk ez nem lesz nehéz :)

 8. 8

  d zoli

  Remélhetőleg a 4. negyedre Donald és Suh már a seggén veszi a levegőt és akkor probléma megoldás.

 9. 9

  Fanyul23

  Nagyon klassz elemzes, koszonom!

 10. 10

  Debreceni József

  Azért nem volt rossz a Chargers a Ravens ellen, az a bajuk hogy menet közben nem tudnak váltani. A Ramsnél ilyen baj nincs, kérdés mennyire hasznos ez a tulajdonság egy Belichick ellen (szerintem semennyire). A Rams secondary simán leveszi a pats elkapóit, Michelnek nem terem babér Develin ide vagy oda, a Pats már kicsit neccesebben fogja emberezéssel fogni a Cooks/Woods/Reynolds triót. Két dolog fog dönteni imho: ki tudják-e venni Gronkot és White-ot Rams oldalról illetve a másik oldalon meg tudják-e zavarni Goffot. Akinek sikerül az nyer.

 11. 11

  csak ezt ne

  Ezen jót mosolyogtam. Na majd figyeljük azt a simán ki tudják venni kezdetű mondatot. Edelmant senki nem tudja kivenni így ők sem, vagy sokba kerülne. Ráadásul szerintem egyértelműen Petersre fogunk játszani, aki jó CB-nek van beállítva, de teljesen béna tud lenni egy-egy rangadón. Most is az lesz, hogy majd megunja, hogy az LB-k nem tudják megfogni, akit kellene, és ha kell, ha nem, megpróbál besegíteni, fellépni, és TB akkor ott lesz, és az elkapója nagy yardot esetleg TD-t is fog szerezni.

  Michelnek nem terem babér. Még meglátjuk ezt is. Ha menni fog a passz, dehogynem. A Rams futás elleni védelme alapból gyenge, ha nagyon arra gyúrnak nyilván be tud keményedni, de akkor ott a rengeteg passz opció. Úgyhogy majd meglátjuk melyik ujjukat harapják meg, mi tudunk alkalmazkodni a felállásaikhoz, mivel TB minden egyes playnél olvasni fogja őket. Úgyhogy ha nem gyúrnak kifejezetten futásra, és szerintem ez lesz, mert még mindig inkább az a kevésbé rizikós, akkor igen is lesz futás ellenük bőven.

 12. 12

  Debreceni József

  Edelmant vagy Coleman (ha slotba áll fel) vagy Talib (ha a szélen áll fel) őrzi szerintem, azért annyira könnyű dolga nem lesz. Peters pedig a többi wr-t szerintem képes tartani meg a hiányosságaival is. A Rams futás elleni védelme az alapszakaszban volt gyenge, a playoffban összesen 100 yardon tartották a Kamara/Ingram/Elliott triót. Ezzel nem azt mondom hogy a Pats nem fog tudni futni de az biztosan nem Michel lesz hanem ahogy írtam White, esetleg Burkhead. Gronk nagy kérdőjel hogy inkább blokkolni fog vagy inkább elkapni (szerintem nagyon kelleni fog a blokkolása, főleg ha Suh megint a szélén áll fel). Mindezek ellenére én is a Patst érzem esélyesebbnek, inkább elhiszem azt hogy meg tudják zavarni Goffot mint azt hogy a Rams leveszi a pályáról ezt a sokoldalú offense-t.

 13. 13

  csak ezt ne

  Edelmanhoz bárkinek good luck, nagyon nem lesz sima ügy természetesen, mert miért lenne? De majd meglátjuk. Ez egy gyenge közepes D, nagyon hasonló erejű sorsolás mellett mint a Patsé, most nem nézem meg, de kb 60 ponttal többet beszedett mint mi. Nem tudom beléjük látni, hogy 30 pont alatt tartsanak minket, jelentősen pozitív TO margin nélkül.

 14. 14

  Debreceni József

  Az alapszakaszt felejtsd el, ez a rájátszás, csak ezt szabad nézni.

 15. 15

  csak ezt ne

  Hát ha azt nézem, akkor is nagyon savanyú ez a Ramsnek. Edelman 16 elkapás 247 yard a két meccsen, Pats 75 pont, egy kicsit rosszabb illetve egy kicsit jobb védelem ellen. Nekik akkor az átlag a 38 pont néz ki, és esélyes is hogy 30 fölött lesz a Pats.

 16. 16

  Debreceni József

  A védelemre gondoltam?Mindegy, abban egyetértünk hogy a Pats szerintem is esélyesebb arra hogy domináljon, de én a Ramsnek drukkolok ?

 17. 17

  csak ezt ne

  Sajnos abban igazad volt, hogy Hogan nem élt meg, de Edelman esetében gondolom nekem volt igazam, mint ahogy azért Michel is tudott futni. A Rams D azért sokáig meccsben tartotta a csapatot, de JMD és TB se remekelt tegnap ez az igazság.

 18. 18

  Debreceni József

  Abszolút, Edelman vitte a hátán a csapatot, megérdemelten lett MVP. Nem tudták megfogni, nem hittem volna hogy ennyire engedik. Micheltől kb ennyit vártam, talán kicsit kevesebbet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team