About the author

8 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  “Ahogy abban is kiemelkedik az egység, hogy a ligában náluk a második legkevesebb a 0, vagy negatív yardos futójáték.”

  ha emlékeim nem csalnak akkor ebben a Patriots az első :)

 2. 2

  Hurrá Torpedó

  bizony. hiányzott is a cikkből. ha az egyiknél megemlítik hogy a liga második legjobb statja az övék, akkor fura, hogy nem említik meg hogy a ligaelső ebben a kategóriában pont a pats. akár itt, akár a patses részbe belefért volna.
  ennek persze pont azért van jelentőség mert ők ketten játszanak.

  a másik furaság, hogy támadófal embereket összehasonlítani nincs nagyon értelme, hisz mondjuk sullivan-nek nem andews-nál kell jobbnak lennie, hanem annál aki vele szemben feláll (akármelyik másik párost is írhattam volna a cikkből persze)

 3. 3

  wolandrule

  Andrews eléggé alulértékelt játékos, nekem top 3 kedvencem. Megbízható, ami nagyon fontos a rengeteg snap miatt, igen erős átlagot hoz, és nem mellesleg egy szimpatikus figura. Szerintem az évtized, de lehet, hogy minden idők legjobb Patriotsa a 2015-ös, ami Denverben elhasalt. Abban az évben Stork sérült volt az alapszakaszban (mint mindig…) és a helyére beálló Andrews parádésan teljesített, veretlen volt a csapat míg ő volt a center. A gurunk azonban visszatette Storkot (BB két legnagyobb hibája ez, valamint a Butler sztori tavalyról, mindkettő gyűrűbe került valószínűleg), aki illedelmesen biccentett Denverben és elment a meccs. Von Milleréknek ekkora előnyt adni nem lehet, kész csoda, hogy meccsben volt a csapat.
  Kulcs lehet vasárnap is, remélem megkoronázza eddigi teljesítményét.

 4. 4

  chester

  Láttam róla én is egy tweetet, de ahonnan meg én szedtem az infót, ott a Saints volt az első, Pats meg talán a hatodik. Így nem raktam bele.

 5. 5

  chester

  Azt hasonlítottam össze ki a jobb játékos, annak meg miért nem lenne értelme? Az első részhez meg fentebb van a válasz.

 6. 6

  d zoli

  Azért Kurvanagy Brown (Nagy Brown a védelemben játszik) a 170 kilójával nem lebecsülendő. Szerintem az első matchup pont fordított lesz.

 7. 7

  gergerger

  Posztonkénti összehasonlítás fociban is szokott lenni és pl döntő faktor is lehet melyik csapatnak van jobb kapusa még ha nem is egymásnak lövöldöznek.

 8. 8

  Antal Kovacs

  “…annak meg miért nem lenne értelme?” – Mert nem a Pats nyert :P :P :P

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team