Connect with us

Hír

Veszélyben Cam Newton 2019-es szezonja

Cam Newton még október végén szenvedett vállsérülést, azonban az utolsó két meccs kivételével végigjátszotta a szezont. Látható volt azonban, hogy nem ugyanaz a játékos, mint korábban, a Panthers el is bukott nyolcból hét meccset az idény végén. David Tepper tulajdonos elmondása szerint minden opció lehetséges jelen állás szerint Newtonnal kapcsolatban és az sincs kizárva, hogy ki kell hagynia a 2019-es évet.

Newton dobóvállát 2017-ben is műteni kellett és akár most is sor kerülhet erre, az orvosi stábbal erről megy a konzultáció, hogy elég-e a pihentetés, vagy műteni kell. Ha utóbbi, akkor minden bizonnyal ki kell majd hagynia a szezont. Pontosan ugyanaz lenne a helyzet, mint Andrew Luckkal, aki a 2017-es évet hagyta ki, miután megműtötték a dobóvállát.

Tepper elmondta, hogy ha az operációval és egy teljes év kihagyással tudnák csak elérni, hogy teljesen felépüljön, akkor ez lenne a helyes döntés. Lucknak elég jól sikerült a visszatérés, 39 TD-t dobott és 10-6-os mérlegre vezette a Coltsot. A Panthers minden esetre nyitva hagyja a kaput ezzel a lehetőséggel kapcsolatban, ez viszont azt jelentené, hogy új irányító után kellene néznie a csapatnak, legalábbis rövidtávon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!