Connect with us

Beharangozó

Wild Card szombat

Végre itt a rájátszás! Több éves hagyományunkhoz híven idén is minden egyes meccsre két-két beharangozóval jövünk és hogy ne vegyük el a szűkös kiemelt helyeket a főoldalon, így megalkottuk ezt a cikket, ahol egybegyűjtjük a beharangozókat, a tippeket, a bold predictionst és itt lesz este/éjjel kibeszélő is a meccsek előtt-alatt.

Indianapolis Colts @ Houston Texans

Beharangozó a Colts oldaláról

Beharangozó a Texans oldaláról

A két csapat az idei két meccsét összetettben pontosan 58-58-ra hozta ki, most eldöntik, ki az úr a háznál. Luckot érdekes módon karrierje során épp az a JJ Watt sackelte a legtöbbször, aki a túloldalon várja a lehetőséget. Vajon közel tud férkőzni Luckhoz, akit a legkisebb arányban sackeltek idén a ligában? A túloldalon Deshaun Watson élete első rájátszásmeccsére készül a profik közt, az egyetemi szinten viszont imádta ezt a terepet, meglátjuk hogyan teljesít ma este. Akár a két edző közti különbség is dönthet, mindenképp izgalmas meccsre számítunk.

Seattle Seahawks @ Dallas Cowboys

Beharangozó a Seahawks oldaláról

Beharangozó a Cowboys oldaláról

A Seahawks futotta a legtöbbet csapatként a ligában a 2018-as szezonban, azonban a dallasiaknak sem ismeretlen terep a rohanás, Ezekiel Elliott futotta a legtöbb yardot egyénileg az idény során. Ez lesz egyébként a harmadik ilyen találkozó a rájátszások történetében, amikor a legjobban futó csapat és a legjobban futó játékos méri össze erejét – eddig az egyének nyertek Earl Campbell és Emmitt Smith személyében.

Bold predictions

chester: Lamar Jackson megdönti Colin Kaepernick 181 futott yardos rekordját, ami a legtöbb egy irányítótól egy playoff meccsen

jarred: A SEA-DAL meccsen meg fog ismétlődni a 2006-os híres esemény, miszerint egy GW mezőnygólnál rosszul fogják letenni a labdát, ezért nem tudják azt berúgni.

renningan: A Chargers pont annyi ponttal fogja megverni a Ravenst, amennyivel Rivers idősebb Jacksonnál: vagyis 16-tal.

rowi: A hétvégén legalább 2 csapat (az Eagles-t nem számítva) megjátssza a Philly Specialnek a Patses verzióját, ami után a Dani minden alkalommal kiakadhat, hogy “dehátaznemisaphillyspecielvolthanemapatsféle”.

rowi: Nuk megdönti a rájátszásbeli elkapott yard/meccs rekordját, ami jelenleg 240 yard (Eric Moulds, 1999, Bills)

g495sr: A négy wild card meccsből legalább három hosszabbításban fog eldőlni.

katonadani: A legtöbb futott yard 2 csapattól egy rájátszásmeccsen 430, még 1980-ból. Most a Cowboys-Seahawks meccsen megdől ez a rekord.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!