Connect with us

Hír

A 49ers nem engedi, hogy a Raiders San Franciscóba költözzön

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Raiders és a San Francisco Giants baseball csapat megegyezett, hogy az oaklandi franchise az Oracle Parkban játszhassa 2019-es mérkőzéseit. Akkor azt is írtuk, hogy ezt még az NFL vagy a 49ers megakadályozhatja, és a 49ers nem is szeretné feladni a területi jogait, így ez a terv dugába dől.

San Francisco polgármestere is ellenérzéseit fejezte ki a Raiders San Franciscóba költözése ellen, már ekkor várni lehetett, hogy nem kerül sor a frigyre. Ian Rapoport információi szerint így a két lehetséges opció Santa Clara és Oakland. Előbbi ugyebár a 49ers otthonát, a Levi’s Stadiumot jelentené, a másik pedig még egy évet a romos állapotban lévő Oakland Coliseumban.

Charles Woodson nagyon lobbizik annak kapcsán, hogy egyezzen meg Oakland városa és a Raiders a 2019-es, utolsó évről és állítólag a bérleti szerződés továbbra is asztalon van a Raiders előtt. Ezt a 7,5 millió dolláros ajánlatot azért nem akarja elfogadni a Raiders, mert Oakland városa beperelte a csapatot és az NFL-t a Vegasba való költözés kapcsán. Aztán lehet, hogy mégis ez lesz a megoldás, de az biztosnak látszik, hogy a Bay Areában marad a Raiders 2019-re.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!