Connect with us

Hír

A Cardinals tovább folytatja az igazolásokat

Robert Alford és Brooks Reed után újabb kivágott játékossal bővítette rosterét az Arizona Cardinals, ezúttal a Billstől elküldött Charles Clay érkezett az idei 1/1-es csapat segítségére.

 

 

Mivel a Cardinals “érdemelte ki” az idei év leggyengébb mérlegű csapatának becses címét, ezért joggal gondolnánk, hogy arra a rosterre fér rá leginkább az erősítés – és a jelek szerint ezt az ottani fejesek is hasonlóan látják. Ezúttal nem a védelem kapott merítési lehetőséget, hanem a támadósor, hiszen Josh Rosen repertoárjának felerősítése is prioritás a csapatnál. Steve Keim erre Charles Clayt igazolta le tight end posztra egy 1 éves, $3,25 milliós szerződéssel.

 

A 30 éves támadó karrierje leggyengébb idényén van túl, ennek ellenére elég hamar csapatot talált magának. A Cardinals ugyanis nem túl acélos tight end poszton, Jermaine Gresham legalább annyira formán kívül volt tavaly mint Clay, míg Ricky Seals-Jones egyelőre projekt játékosnak tűnik inkább mintsem első számú tight endnek. Gresham helyzete amúgy sem biztosított a csapatban, Clay érkezésével lehet búcsút int neki Kliff Kingsbury, durván $2,5 milliót felszabadítva ezzel.

 

Szűk két hónap alatt ez már az ötödik igazolása volt a csapatnak. D.J. Swearinger még az alapszakasz vége előtt érkezett a waiverről, ahogy később Tanner Vallejo is, míg a már fent említett játékosokat az elmúlt egy héten sikerült a sivatagba csábítani. Úgy tűnik komolyan gondolják az idei építkezéseket Arizonában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!