Connect with us

Hír

A Cowboys már Prescott és Zeke hosszabbítására készül

Jelenleg DeMarcus Lawrence szerződése a Cowboys legnagyobb problémája, azonban mindenki tudja a csapatnál, hogy hamarosan a támadóoldal felé kell fordítani a fejeket, hiszen előbb-utóbb (de inkább előbb) hosszabbítani kell a csapat irányító-futó párosával, Dak Prescottal és Ezekiel Elliottal.

Elliott újonc szerződésének negyedik évébe lép, a Cowboys pedig lehívhatja ötödik éves opcióját (le is fogja minden bizonnyal), így 2020-ig birtokolhatná Zeke jogait, plusz utána még lehetne egy franchise tag is opció csapatbarát helyzetben. Ezt a játékos nyilván nem szeretné és hosszú távú szerződést akar, a Cowboyst ismerve pedig ezt meg is fogja kapni. Stephen Jonesék tudják, hogy a kiindulási alap Todd Gurley négy éves, $60 milliós szerződése és ezek alapján határozták meg a jövőbeli terveket.

Prescott érdekesebb helyzetben van, ugyanis negyedik körös pick lévén már csak a 2019-es évre van szerződése a csapattal. A ‘Boys pedig minden bizonnyal el szeretné kerülni a Cousins-féle franchise tag táncot, így jó esély van rá, hogy ebben a holtszezonban összehoznak egy hosszabbítást.

Az érdekes kérdés, hogy mennyit kereshet majd Prescott. Ha elhúzzák jövő évig a dolgokat, akkor Prescott tárgyalási alapja a következő három év franchise tagének összege lesz, ami 3 évre $102 millió lenne nagyjából, azaz évi $34 millió. Úgyhogy a Cowboys érdeke, hogy minél előbb nagy pénzt adjon irányítójának, hogy ezt az évi 34 millió dolláros kiindulópontot elkerülje.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!