About the author

9 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  én Trent Brownt megtartanám. ha vissza is tér Wynn (aki az első köre ellenére zsákbamacska), nem lehet tudni milyen lesz LT-ként. ráadásul Brown korábban RT-ként játszott sokat, ott pedig Cannon sérülékeny és nem is fiatal már. nem baj ha van B(rown) opció helyette

 2. 2

  Arnold Patsenegger

  Szerintem nem tartja meg BB, lesz az a csapat aki annyit ígér neki amivel biztosan nem akar majd versenyezni. Van egy olyan érzésem ,hogy kinéz egy 3.vagy 4. Körös kompenz Pick.

 3. 3

  csak ezt ne

  Teljesen egyetértek. Ráadásul Wynn egyelőre semmit nem bizonyított, a sérülése előtt sem tűnt bombabiztos megoldásnak. Nagyon is fontos láncszem lehet, kényes poszton Brown. Más csapatok, ahogy Arnold említi is, persze beleköphetnek a levesbe, de a Pats előtt nem volt ő olyan kiugró, úgyhogy azért rizikós nagyot adni neki, főleg a Solder bukta után, lehet hogy nem emelik elérhetetlen magasságokba az árát.

 4. 4

  Debreceni József

  Add Uram hogy a Texans végre már támadó falat építsen idén… ?

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Engedd el.. :D

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Én meg csak annyit mondok erre a “ki marad-ki nem” témakörre,hogy szegény ember vízzel főz… :)

 7. 7

  csak ezt ne

  Nem értek hozzá de a szakértők szerint idén sok jó passzsiettető érkezik a draftra. Úgyhogy Flowers inkább pótolható szerintem, mint Brown. Brown jobb volt, mint Solder az utolsó két évében. Wynn még nem nagyon mutatta meg a Patsben mit tud, láttam jó pár meccsen a Georgiában, ott tényleg nagyon jó volt, de ez nem egy egyszerű poszt. A passz siettetésnél én nem éreztem tavaly, hogy csak Flowersről szólna, messze nem. Chandler Jones nagyobb tényező volt szerintem. Ha e kettőből kellene választani egy hajszálnyival de Brownra tennék inkább. És tuti, hogy őt olcsóbb is lenne megtartani.

 8. 8

  d zoli

  A SB esélyes Piccbörg ugye csak azért bújt meg a szövegben, hogy kiderüljön figyelünk e?

 9. 9

  Debreceni József

  Nem lehet, egyszer ezt is el kell kezdeni, gyakorlatilag 2002, a franchise születése óta el van hanyagolva? David Carr sokat mesélhetne erről. Jó lenne ha Watson túlélne még vagy 5-8 évet?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team