Connect with us

Érdekességek

A Raidersnek van a legtöbb drafttőkéje, a Bearsnek a legkevesebb

Minden bizonnyal senki számára nem meglepő a címben található két adat, azaz hogy a Raidersnek van a legtöbb-, a Bearsnek pedig a legkevesebb drafttőkéje, azaz az oaklandiek 2019-es pickjei érnek a legtöbbet, a chicagóiaké pedig a legkevesebbet. A Raiders ugyanis begyűjtött két extra első körös picket Khalil Mackért és Amari Cooperért, míg a Bears eladta első- és második körös pickjét is az idei játékosbörzéről.

De hogy áll a többi csapat? Ki várhatja nagyon a draftot és ki az, aki majd csak sóvárog a fiatal tehetségek után? Erre állított össze René Bugner egy szép színes táblázatot, ami megmutatja a a híres (ám kicsit idejétmúlt) Jimmy Johnson chart, illetve a kicsit frissebb Chase Stuart chart alapján, hogy melyik csapatnak mekkora drafttőkéje van az előttünk álló játékosbörzére.

Az első oszlopban értelemszerűen a csapatokat láthatjátok (Chase Stuart draft chart szerinti) drafttőke szerint rangsorolva, majd minden körben az adott csapat draftcetlijeinek számát, majd az összes választási jog számát. Végül pedig külön-külön a Jimmy Johnson-, illetve a Chase Stuart chart alapján a drafttőkét.

A Raidershez nem kerülhetett igazán közel senki az első helyért folytatott harcban, a lista végén a Saints azonban egész közel került a Bearshez, hiszen ők is “eladták a jövőjüket”, az első négy körben csak egy szem második körös pickjük van.

Érdekes különbségek mutatkoznak a két chart között, például egyikben a Packers a harmadik a két első körös pickjével, másikban viszont csak ötödik. A Patriots és a Browns az egyikben 8-9., a másikban 18-19., a Jets az egyikben 4., a másikban 12..

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!