Connect with us

Hír

A Redskins is pályázott Flaccóra

Ha addig nem gondolják meg magukat a felek, akkor Joe Flacco március 13-tól a Denver Broncos játékosa lesz egy 4. körös draftpickért cserébe. Csakhogy ez lehetett volna másképp is.

 

 

Egy coloradói TV-adó munkatársa, Troy Renck ugyanis arról számolt be, hogy nem John Elway volt az egyetlen, aki érdeklődött Flacco játékjogáért a Ravensnél, ezért is született meg viszonylag gyorsan az egyezség. Albert Breer, az MMQB szerkesztője is megerősítette a hírt, hogy a Washington Redkins is feltérképezte az irányító helyzetét, ami sürgette Elwayt a döntése meghozásában.

 

Hogy a Redskins irányítót keres, egyáltalán meglepő. Alex Smith idén biztosan, de lehet már sosem lép pályára az NFL-ben, és jelenleg csak Colt McCoy az egyetlen irányító a rosteren. Flaccórol ugyan lemaradtak Grudenék, de ezek után nem zárható ki, hogy a “lepattanó” Case Keenumért kopogtatnak majd a Broncosnál. Vélhetően nem lenne drága, egy hátsó körös pickért is szabadulna tőle Elway, hiszen csak csere esetén tudna rajta spórolni $18 milliót, ami most égető szükség lenne a Broncos számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!