Connect with us

Hír

Amari Cooper: Nem Bradyvel akarok játszani, hanem meg akarom verni!

Tom Brady és a Patriots most nyerte meg a hatodik Super Bowlját és nem látni, hogy a dinasztia véget érne. Így felvetődhet a kérdés, hogy ki ne akarna a mindig sikeres csapatban és a valaha volt legsikeresebb irányító mellett játszani. Amari Cooper például nem akar, a Cowboys elkapója bízik abban, hogy Dak Prescott is el tudja juttatni őt a nagydöntőbe.

Nem akarok Tom Bradyvel játszani. Meg akarom verni Tom Bradyt. Én Dak Prescottal szeretnék játszani és hiszem, hogy el tud juttatni minket a Super Bowlba.

Coopernek eddig egy lehetősége volt megverni Bradyt, akkor nem jött össze. Idén a Cowboysszal újra megpróbálhatja ezt, mikor Foxborough-ba utaznak.

Sokan kételkednek egyébként a Dallas irányítójában, mint franchise quarterbackben, Coopernek viszont semmi kétsége afelől, hogy Dak Prescott kiváló irányító.

Ti ezt nem látjátok? Ő egy győztes típus. Imádom Daket. Egy született vezér az én szemszögemből. Mindent lerak az asztalra. Az összes idei meccsünkön ő csinálta a nagy játékokat, győzelemre vezetve minket. Egyszerűen mindent imádok Dakben.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!