Connect with us

Hír

Charles Tillman letette a vizsgát, mostantól FBI ügynök!

Ha fel akarunk állítani egy tízes listát arról, hogy az amerikai gyerekek mik szeretnének lenni, ha nagyok lesznek, nagy valószínűséggel az NFL-játékos és az FBI-ügynök is rajta lenne. Charles Tillmannek az előbbi már összejött, most pedig az utóbbit is megvalósította, ugyanis letette a vizsgát az FBI akadémiáján.

 

 

A Bears és a Panthers korábbi defensive backje két éve vonult vissza, most lesz 38 éves. Ez azért is fontos, mivel az FBI szabályzata alapján csak legfeljebb 37 éveseket vehetnek fel special agent pozícióba. Így tehát elég szűk határideje volt Tillmannek a felkészülésre, de biztosan segített, hogy büntető igazságszolgáltatásból szerzett diplomát a Louisiana-Lafayette Egyetemen és egyébként katonai családban nőtt fel, hiszen édesapja őrmester volt a seregben.

 

Tillman kétszeres Pro Bowler és 2013-ban elnyerte a Walter Payton Év Embere díjat is. A játéka legjellegzetesebb mozdulata az úgynevezett Peanut Punch, amivel 44 fumble-t erőszakolt ki karrierje során. Ez a mozdulat akár jól is jöhet az FBI-nál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!