About the author

20 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Elit teljesítményt tett le a D. A legjobbkor. No.1., statisztikailag is, a nagykönyvekbe bevésték magukat a 1971-es SB dallas-i védelmi teljesítménye mellé.
  Beszédes, hogy BB négy összefüggő mondattal is dicsérte őket, ejha! :)
  Kibaszott nehéz lehet az öreggel…

 2. 2

  Tibor Fotó

  Igen, megdicsérve nagyon nincsenek, viszont meg sem fizetik őket (a többségüket). Letolás annál könnyebben van. Nem lehet könnyű Pats játékosnak lenni, (l. Meskó könyve).

 3. 3

  Arnold Patsenegger

  Jahh, majdnem sírva is fadkadtam a Super Bowlon csóró játékosaink, hogy alul vannak fizetve miközben a belüket is kidolgozzák a pályána gyűrűért…

 4. 4

  Imre Bagi

  – Lóvé kell vagy gyűrű?
  – Lóvé
  – Következő…

 5. 5

  Tamer Link

  Hááát! Tényleg nem esett túlzásokba!

 6. 6

  Győri Gábor

  Én is olvastam M.Z. könyvét. Érdekes a Pats-Steelers összevetés hangulat kapcsán, de az csak az egyik serpenyő a mérlegen. A másikban az eredményesség van! És az dönt!

 7. 7

  bjeela

  Peeerszeee, peeerszeee, de akkor is a 85-ös Bears the best! :D

 8. 8

  Nyílméregbéka

  Meg vannak fizetve a Pats játékosok is rendesen, csak kevés kívétellel nincsenk nagy sztárok vagy primadonnák akik elvinnék a sapka nagyrészét. Bill Belichick ismeri minden játékosának az értéket, és ha valaki többet szeretne mint amit ér a csapatnak azt elengedik. Aki meg annyit kér amit megérdemel azt megfizetik. A Patsnél nem “győzelmi ablakban” gondolkodnak mint a legtöbb csapatnál, hogy kiköltekeznek egy rakás sztárral aztán van 1-3 évük hogy ezekkel bajnokságot nyerjenek, ezért sikeresek már 18 éve folyamatosan.

 9. 9

  Doppelspeiche 154

  BB idegällapotban van, mert mär 5 hettel le vannak maradva a 2019-es idenyre valo felkeszülesröl :)

 10. 10

  conspiracy theory

  Ugyan nem tegnap olvastam a könyvet, de úgy emlékszem valahol MZ konkrétan le is írja, hogy ha ő lenne a tulajdonos, és kéne neki egy HC/GM akkor egyértelműen BB-t választaná. :)

 11. 11

  conspiracy theory

  Valamire csak elment a salary cap, mert utoljára amikor néztem, 10 milla alatt volt a space 2018-ra és ezzel az alsó harmadban volt a csapat.
  Inkább az a szitu, hogy BB moneyball-osra veszi a figurát.

 12. 12

  bjeela

  Ez a BB olyan, mint az apósom: nála a dicséret olyan ritka, mint gyémánt a pöcegödörben. És ha véletlen megdicsér, akkor is aggódsz, hogy most mi a frászt akarhat ezzel, mert ilyet nem szokott. Ezért aztán folyamatos parában vagy, hogy mit csesztél el és tízezerrel figyelsz, nehogy elkúrj valamit, mert azonnal jön az áldás tőle. :D

 13. 13

  Vicgeordie

  lesz amúgy elemzés a SB védelmekről? sok érdekes dolgot lehet olvasni, mint pl, hogy a Patriots a liga legtöbbet emberező csapataként 90%-ban zónázott, vagy hogy Flores egyszerre 2-3 játékot hívott be és a védőkre bízta, hogy abból melyiket választják a Rams felállásának függvényében.

 14. 15

  Vicgeordie

  ja most olvasgatom én is, van ahol csak 40%-nyi zónázást írnak

 15. 16

  Józsefné Varga

  Mindennek megvan az ára. A gyűrűkért cserébe nyilván tartanod kell a szádat és a lépést, állandó a fenyegetés, hogy ha nem jól teljesítesz vagy csinálsz egy legkisebb gikszert, azonnal repulsz. És bizony a pénzzel sem vagy elkényeztetve. Nem vagy csóró, de máshol sokkal nyugdtabb körülmények között többet kereshetsz. Mindenki maga választ.

 16. 17

  Józsefné Varga

  Ja. BB nem az az ember, aki Michelin gumit vesz az autójára, amikor egy Debica is jól működik. Legfeljebb gyakrabban cseréli :D

 17. 18

  Nyílméregbéka

  ???

 18. 19

  kitalaltnev

  Fontos infó továbbá, h. végig mosolygott a győzelmi parádén. ☝️?

 19. 20

  jimboy #SPALack

  most már van

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team