Connect with us

Hír

Brady: Edelman egy harcos

Nem a támadófociról szólt az 53. Super Bowl, mégis egy támadó kapta az MVP címet. Tegyük hozzá, hogy Julian Edelmantől nehéz elvenni a díjat, és irányítója szerint is teljesen megérdemelten kapta a meccs legjobbjának járó elismerést.

 

 

2005 után ismét egy Patriots elkapó lett a Super Bowl legértékesebb játékosa, Deion Branch után most Julian Edelmannek jött össze ez a bravúr. Ami szó szerint is lehet bravúr, hiszen a 13 pontot felrakó Patriots nem éppen a brutális offense-ről tett tanúbizonyságot. Edelman Brady yardjainak több, mint felét szerezte, 10 elkapásból 141 yardot termelt, és az első két pontszerző drive-ban egyaránt volt fontos elkapása. Brady így nem is sajnálja legnagyobb cimborájától az egyéni elismerést.

 

Megérdemelte, talán élete legnagyobb meccsét játszotta. Ő egy harcos, amit már az is észrevett a meccs után, aki eddig nem látta. Létfontosságú eleme a csapatunknak, és büszke vagyok rá, hogy a csapattársamnak mondhatom.

– mondta Brady.

 

Noha Edelman tényleg zseniális meccsen van túl, nem mindenki elégedett a döntéssel. Calais Campbell például annak adott hangot, hogy nem érti miért nem védőjátékos kapta a díjat, mikor 3 ponton tartották a Ramst. Campbell Stephon Gilmore-t nevezte meg tweetjében, aki interceptionnel és egy kierőszakolt fumble-lal vonta magára a figyelmet, de Dont’a Hightower két sackje is kirívó statisztika egy MVP szavazásnál. Ám amíg a védelem inkább mint egység volt erős, addig a támadósor nagyon sokáig csak Edelman elkapásaiból tudott haladni, na meg a támadók mindig előnyt élveznek az ilyen díjaknál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!