Connect with us

Hír

BREAKING: Jason Witten visszatér!

Jason Wittennek elég volt egy év a nyugdíjból és úgy döntött, visszatér a Dallas Cowboyshoz és folytatja így is Hall of Famer karrierjét. Ez lesz Witten 16. szezonja az NFL-ben és $5 milliót kap legfeljebb a Cowboystól, amiből $3,5 millió az alapfizetés.

Túl erősen ég a láng bennem, hogy versenyezzek és focizzak. Ez a csapat tele van fiatal feltörekvő sztárokkal és szeretnék nekik segíteni bajnokságot nyerni. Ez egyes egyedül az én döntésem volt és komfortosan érzem magam ezzel. Nagyon várom már, hogy visszatérjek a gyepre.

Witten tavaly az ESPN szakkommentátora volt a hétfő esti rangadók alatt és elég sok kritika érte a munkáját. Az biztos, hogy a futballpályán ilyenre nem volt és minden bizonnyal nem is nagyon lesz példa.

Witten tavaly 1 152 elkapással vonult vissza, ami az NFL történetében a negyedik legtöbb. Az 12 448 elkapott yardja pedig a 21. helyre elég az örökranglistán, azonban tight endek közt a második legtöbb Tony Gonzalez mögött. A Cowboysban lejátszott 239 meccse franchise rekord és zsinórban 15 szezonban játszotta végig a 16-meccses szezont – mindössze egyetlen meccset hagyott ki karrierjében, még újoncként.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!