About the author

3 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Cousins nagyjából azt hozta, ami várható volt tőle. Közepes irányító ő, akit erősen túlértékelt a Vikings, amelyik vele egy nagyon is szürke, közepes csapat volt. Az Eagles kivételével kikaptak minden rájátszásba jutott csapattól (a Bearstől ugye kétszer is), igaz megvertek a Bills kivételével minden olyan csapatot a melyik nem jutott rájátszásba (a Packers ellen emlékezhetünk volt egy X is).

  Nem tudom miért várja annyira a 2019-es idényt, nem ígérkezik az se sokkal jobbnak. Mostani tudásunk szerint különösen az idegenbeli meccsek egyáltalán nem ígérkeznek egy könnyű menetelésnek. Bears Packers nyilván nem lesz könnyű, de a többi sem: Chiefs, Chargers, Seahawks, Dallas,ezek egyike se ígérkezik sima ügynek…Idegenben Giants, Lions, verhető, de otthon is nehéz lehet a Bears, Packers, Eagles, Falcons és akkor még a régi csapat a Redskins ami inkább pikáns lesz. Nagyon optimistának kell lenni egy sokkal jobb idény vizionálásához jelenleg.

 2. 2

  Antal Kovacs

  “Nagyon frusztráló tudni, hogy még 7-8 hónapot itt kell üljek” – esetleg el lehet kezdeni edzeni, készülni, és Thielennel átbeszélni a route-okat :D :D :D

 3. 3

  bjeela

  Én nagyon örülök Cousinsnak, mert bár sokkal jobbnak ítélem most is, mint sokan mások, de nagyon úgy fest, hogy túl sokba van a Vikingsnak és nem igazán tudnak emiatt erősíteni. És ezt baromi jó érzés látni. ;)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team