Connect with us

Érdekességek

Csapattársakból ellenfelek – mert a punterek is emberek!

Ryan Allen a New England Patriots, Johnny Hekker pedig a Los Angeles Rams játékosaként készül a ma esti döntőre. A két punter talán nem is gondolta, hogy egyszer egymás ellen fognak pályára lépni a Super Bowlon – főleg az Oregon State diákjaiként.

 

 

Hekker és Allen viszonyára nem mondanánk, hogy feltétlen baráti volt. 2008-ban mindketten végzős gimnazistaként kerültek az Oregon State-re, ám csak az egyikük maradhatott a csapat puntere. A csatát végül Hekker nyerte, így Allen átigazolt a Louisiana Techre, de végül mindketten profivá váltak, és most az NFL legnagyobb színpadján találkozhatnak. 28 évesen persze már mindkettejük máshogy tekint vissza az akkori történésekre, és nem mindennapinak tartják, hogy 11 év után most egy rivalizálás hozza őket össze.

 

Az a versenyhelyzet mindkettőnk karrierjében meghatározó volt. Ha akkor csak belecsöppenünk a tutiba, valószínűleg nem lennénk most itt. Nagyon örülök, hogy idáig jutottunk, boldog vagyok Allen sikeréért, és biztos jó móka lesz egymás ellen pályára lépni a Super Bowlon.

– mondta Hekker.

 

Együtt kezdtük, és most együtt is léphetünk pályára a amerikai futball legnagyobb meccsén, ez szenzációs.

– tette hozzá Allen.

 

Allen harmadik gyűrűjére készül, míg Hekker most először érhet fel a csúcsra, ám utóbbi hírneve ennek ellenére jóval nagyobb kollégájánál. Hekkernél több sikeres passza ugyanis egy játékosnak sincs a ligában az irányítókon kívül (12), illetve 168 passzolt yarddal, 1 TD-vel és 103,8-as passer ratingű mutatóval rendelkezik karrierje során rájátszás meccseket is beleszámítva.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!