Connect with us

Hír

Devin McCourty folytatja 2019-ben is!

Devin McCourty azt mondta a Super Bowlt megelőző napokban, hogy lehetséges opció, hogy visszavonuljon. Főleg akkor, ha a Patriots megnyeri nagydöntőt. Mostanra úgy tűnik döntött és azt mondja, marad.

Igen, játszani fogok.

Média nap volt és Deion Sanders kérdezte ezt tőlem, én meg úgy voltam vele, hogy ha megnyerjük a Super Bowlt, akkor nem tudom mi lehet ennél jobb, mi lehet ennél több. Abban a pillanatban elfelejtettem, hogy nem csak azért játszom ezt a sportot, hogy Super Bowlokat nyerjek. Sokkal többről szól ez a sportág, amit imádok.

Úgy gondolom, hogy ha van pár heted kilépni ebből a körforgásból, akkor úgy érzed, hogy “basszus, még mindig ezek körül a fiatal srácok körül akarok lenni”.

Rájöttem, hogy ha csak azért focizol, hogy Super Bowlt nyerj, akkor nagyon üres leszel belül. Mert amint egyszer megnyerted, minden arról szól, hogy hogyan tudnád megnyerni jövőre is. Mindenkit csak az érdekel, hogy megnyerjük-e a hetediket. Szerintem ennél sokkal többért kell játszanod.

Szóval a 31 éves McCourty játszani fog, a Patriots pedig ismét nekiveselkedik, hogy megnyerje a Super Bowlt. Ha ez összejön, a hét SB-győzelem a legtöbb lenne, amit egy franchise valaha magáénak tudhat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!