Connect with us

Hír

Elszakadt a térdszalagja az egyik legjobb védőfalember prospectnek

A Mississippi State belső védőfalembere, Jeffery Simmons a draftra készülvén egy edzés közben elszakította a térdszalagját, így hosszú időre kidőlt. Az első körbe, sőt, top15-be várt defensive tackle így minden bizonnyal sokat fog csúszni a boardokon és könnyen lehet, hogy csak a második napon fogja hallani a nevét.

Simmons neve két oldalról lehet ismerős. Egyrészt kiváló játékos, kiváló prospect. Remek méretei vannak, atletikus, hosszúak a karjai, nagyon erős és robbanékony. Az egyetemen 37 meccs alatt 30,5 negatív yardos szerelést hozott össze és a folyamatos double teamek ellenére 6 sack is fűződött a nevéhez öt kikényszerített fumble mellett.

Másrészt pedig onnan, hogy nem kapott meghívót az NFL Combine-ra, ugyanis még gimis korából van egy erőszakos ügye – megütött egy nőt. Mint kiderült, a nő Simmons húgát bántotta, ezért avatkozott közbe a játékos. Állítólag az egyetemen egy rossz szót sem lehetett hallani felőle és mintapolgár volt. Ettől függetlenül a korábbi incidens nyomot hagyott a renoméján és több csapat boardjáról minden bizonnyal sérülése előtt is lekerült már.

Szerencsétlenségére jó pár milliót bukott ezzel a rosszul sikerült edzéssel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!