About the author

17 Comments

 1. 1

  bjeela

  Matt Nagy egyik legnagyobb bakija, hogy nem csapott le azonnal Huntra három fillérért. Az amúgy is szűk költségvetés miatt ennyiért sosem kapott volna ilyen képességű játékost és még akkor is megérte volna, ha idén nem játszik. Én amúgy azt feltételezem, hogy idén nem jön össze a PO, vagy legfeljebb WC lesz. A legnagyobb gond ugyanis Trubisky és benne nem látok akkora potenciált, mint amennyit elszórtunk érte. Bár megcáfolna…

  A legnagyobb veszteség azonban nem a játékosok terén történt – bár Amos és Callahan hiánya baromira fog fájni -, hanem edzői fronton. Vic Fangiot sztem nem tudja pótolni Chuck Pagano és az a boldom, hogy a védelmi mutatók terén ez látványos visszaesést fog jelenteni.

 2. 2

  Kacsa

  Nemhiszem h Nagy dontese lett volna, sztem GM-tulaj vonalon kell keresni a felelost. Persze vedheto h nem szeretnenek balhes jatekost.

 3. 3

  d zoli

  No. A csapat nemcsak új arcokkal lehet jobb. Simán bennük van, hogy összeérnek Nagy második évére. A sorsolás nehéz. Persze. De a többiek is megkapják Kansas, Chargerst. Nem lesz wildcard ebből a csoportból. Ez főleg a Minesottának fog fájni. Nem. Nem a Greenbaynek. A 4. helyért nem osztanak Wildcardot.

 4. 4

  Fetyke

  Te is tudod, hogy innen nektek már csak lefelé vezet az út! :D
  Szép volt, jó volt a tavalyi szezon, egy évtizedre osszátok is be! :D

 5. 5

  katonadani

  ezért írtam, hogy emberanyagban nem lesz jobb a Bears és ettől még csapatként lehetnek jobbak :)

 6. 6

  Fetyke

  “…csapatként lehetnek jobbak”
  De persze ezt te sem gondoltad komolyan! :D

 7. 7

  katonadani

  ha most kéne jósoljak – szerencsére nem kell – Bears csoportgyőzelmet mondanék. Aztán meglátjuk mennyire rakja rendbe a Vikings a támadófalát, meg mit gondolok majd a Packersről, mert nem tudom velük mit kezdjek egyelőre

 8. 8

  demon

  Hova kéne erősítés ? Nem Látom az irányítót :D Trubisky egy bust , benne szerintem nincs több , vele ezt a brutális védelmet csak elpocsékolják

 9. 9

  Fanyul23

  Ez nem bold?

 10. 10

  bjeela

  Most hogy így mondod…

 11. 11

  bjeela

  Na, azért erre ne kezdj el nagykanállal ciánt hörpölni. Nem megy az olyan könnyen, bár az elcseszés tekintetében az utóbbi három évtizedben bőven van gyakorlata a vezetésnek, hogy a fene vinné el őket.

 12. 12

  bjeela

  Sztem meg ökörség. Az utóbbi évek gyakorlata azt mutatja, hogy az emberek roppant feledékenyek a balhék tekintetében, amennyiben az illető jól játszik. És Hunt ez utóbbit simán hozza. A Browns csak jól járt azzal a döntéssel.

 13. 13

  csak ezt ne

  Egyértelmű, hogy Nagy jelentős erősítés, hosszú távon a klubnak, ez se egy éves csoda lesz, ebben szinte biztos vagyok, tavaly is nagyon picin múlott egy még nagyobb siker, én a PO-na várom idén is őket. Az a kérdés valóban, hogy Trub fokozható-e? Ha igen (és látok erre némi esélyt), az bőven pótolhatná azt a kiesést, hogy Fangio helyett csak Pagano van. Szerintem egyébként Pagano is jó lesz itt, igeaz, hogy nehéz örökséget vesz át, de ez neki fekvő hely és pozíció, szemben a Colts-al, amit az elejétől nem értettem, és ki is derült, hogy nagy marhaság volt.

 14. 14

  BennieBoy

  A legnagyobb távozónk Fangio, az ő hiányát biztosan meg fogjuk érezni jövőre… Az, hogy 1. és 2. pick nincs külön nehezíti a helyzetünket, de meg van az ára egy elit passzsiettetőnek és Mackkel évekre bebiztosítottuk magunkat.
  Trubytól várok fejlődést jövőre, ha nem sikerül szintet lépnie és marad a korlátolt játéka, akkor mehet.

 15. 15

  Fetyke

  Szerintem is korai lenne még jósolgatásokba kezdeni (jó formán még az FA piac sem indult el és még a draft is majd csak 2 hónap múlva lesz).
  Én azért a maciktól mindenképpen várok némi visszaesést több okból is. Hogy mi (Vikings) vagy a Packers esetleg surranón a Lions tud e ebből profitálni az valóban nagy kérdés. De ha nekem kellene – szerencsére nem kell – jósolnom akkor ls igent mondanék. :) Csak azt nem tudnám egyelőre végképp megmondani, hogy kire tenném a voksomat ebben a csoportban. :D

 16. 16

  Fetyke

  Nem lesz az az elcseszés olyan nehéz, mint reméled. :D
  Először is Fangio elment (bár erről nem sokat tehettek), márpedig ez mindig megrázza a csapatrészt, a védelmeket különösen. Lásd például a Bengals szenvedését azóta, amióta leigazoltuk tőlük Zimmert. És én nem látom, hogy a támadók hogyan fogják megnyerni nektek azokat a meccseket, amiket tavaly a védelmetek hozott. Aztán jönnek a sérülések is, amik azért az elmúlt szezonban szezonban szépen elkerültek benneteket.
  És akkor ti még nem is tettetek semmit. :D
  Hiába a karma az karma. 4 éve mi is egy elcseszett mezőnygóllal estünk ki hazai pályán a rájátszásból. :) A következő év egy kész rémálom lett! :D

 17. 17

  bjeela

  Há’ nemaszondtam, hogy nekünk ez könnyen megy? Sajnos nem kell segítened, nélküled is tudom, hogy ez a szezon nem lesz a legkedvesebb. Azonban a remény hal meg utoljára, addig meg ne vészmadárkodj itt nekem! ;) Amúgy ahogy elnézem nektek sem lesz fenékig tejfel a sorsolásotok. Még a végén a nyüves Lions jön ki a legjobban ebből az idényből, de akkor megüt a guta, mert majd hallgathatjuk Reningan ömlengéseit. :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team