About the author

26 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Matt Lafleur nehéz évvel kezd, de nagyon sok minden múlik rajta. Ha nem lenne TB (és nyomában Brees, Big Ben, Rivers) példája, most Rodgers utolsó éveiről beszélnénk. Így azonban ez az esély a másodvirágzására, illetve annak megkezdésére. Azért is lesz ez fontos év, hogy kiderüljön ARod a tavalyi kisiklás után, új edzővel visszatalál-e régi önmagához. Mert kicsit megtépázott ez a tekintély. A SB emlegetése velük kapcsolatban pusztán a régóta esedékes HC váltás miatt jöhet szóba. Nyilván Rodgers is tudja, hogy nagy pénzzel a zsebében elég kínos lenne még egy olyan év, mint a tavalyi, úgyhogy biztos elszánt lesz ő is. Én most rá is pakolnám a terheket, főleg az O megerősítésére koncentrálnék. Ha nagyot akarnak előrelépni, aligha a védelem miatt lesz. Arra számítok, hogy egy veszélyes Packers érkezik majd az idénybe a nyitó meccsre.

 2. 2

  dtamas88

  Cut:

  – Bulaga igaz, hogy gyakran sérült, de ennyi pénzért nem biztos, hogy jobbat kapnánk, max egészségesebbet.
  – Perry szerződéshosszabbítása nálam abszolút WTF kategória volt annak idején.
  – Williams se ér ennyit
  FA:
  – Matthews maradhatna 1-2 évre max még mentornak meg rotációnak 4-5 millióért
  – Ryan-t olcsóbb prove it szerződéssel (csak, hogy a belső LB poszt ne legyen hiány)

  – Breeland pár milliót talán ér kb 3-4. számú CB-nek.
  Piacról megoldani:
  – secondary, azon belül is inkább a safety posztot oldanám meg (olcsóbb)

  – egy közepes szintű edge játékost legalább kellene hozni
  Draft
  1/12 edge
  1/30 WR/TE
  2-3.kör OL

 3. 3

  gbpack91

  Spriggs borzasztóan teljesít futás ellen és pass blokkolásban egyaránt.
  A korábbi 2. körös játékos (ráadásul fel is cseréltek érte) óriási bust; a draft előtt számos scout leírta róla, hogy nem nfl kaliberű játékos. Ha a pályán van a játéknak 3 kimenetele lehet : Sack, holding vagy siettetés. Az eddigiek alapján alkalmatlan Rodgers védelmére. Ha az új O-line coach ki tudna hozni belőle valamit, én lennék a legboldogabb, de jelen pillanatban hosszú távon nem megoldás.

 4. 4

  Buják

  Safety pozícióban elengedhetetlen, hogy megfelelően megerősítésre kerüljön a védelem.

  Ugyanez igaz a pass rush részre is.

  Erre a két needre lenne érdemes áldozni és “nagy neveket”, jó játékosokat hozni.

  A támadó részlegbe pedig szintén kellene egy új, megbízható célpont ARod számára.

  S -Landon Collins

  E – Jadeveon Clowney

  WR – AB :) :)

 5. 5

  4Dchess

  Clowney-t szinte biztosan tagelni fogja a Texans, Jones mellé pedig még egy futás ellen erős SS-re szerintem nincs szükségünk, legalábbis nem olyan pénzért amiért Collins érkezne

 6. 6

  ClayMatthews52

  Továbbra is azt mondom, hogy a S és az OLB mellett az OL a legnagyobb hiányposzt. Rodgerst muszáj jól megvédeni, utána lehet foglalkozni WR-rel. TE poszton Graham, Tonyan plusz Kendricks, mint wisconsini kötődésű simán jó.
  Safetyt mindenképp hozni kell a piacról, bárki erősítés lehet, de ott rámehetnénk egy nagyobb névre, OLB-nek én elnézném nálunk Barrt, vagy ha nem piacról, akkor 1/12-ről jöhet EDGE vagy OL (nem tudom milyen falemberek lesznek).

 7. 7

  Gáspár Bollók

  Én az OL-t annyira nem tartom rossznak. Amíg Arod 2-3-szor több időt tölt a zsebben, mint a ligaátlag, mert nem talál célpontot, addig az OL-nek sokkal nehezebb feladata van (nem beszélve a sérülés veszélyről).

 8. 8

  ClayMatthews52

  Hát ebben a szezonban azért láttuk nem egyszer, hogy ha lesérültek a kezdők, akkor nagyon meg voltunk lőve.

 9. 9

  Gáspár Bollók

  Ez igaz. Draftról én is mélyíteném a posztot, de nem feltétlenül elsődleges draftcetlivel. Ha átalakul a játékhívás, lehet, hogy a terhelés is csökken az OL-on. FA piacról Barr-nak és egy saftynek örülnék. A fiatal WR-ekben nem tudom, hogy még mennyi fejlődési potenciál van, de most siralmas az elkapó helyzet.

 10. 10

  Gáspár Bollók

  Most elég jónak tűnik a Safty FA piac, érdemes lehet keresgélni.

 11. 11

  4Dchess

  Nyilván, nem is azt akartam mondani hogy ne nézegessünk :D csak ha már safetyhez akarunk nagy pénz hozzávágni, az legyen olyan, aki coverageben is használható, nyilván ET az álom kategória, de Amost pl én szívesen látnám

 12. 13

  Buják

  Igen, Amos volt a másik, akit akartam írni.

  A lényeg egyébként nem is feltétlen a konkrét név, hanem az, hogy megbízható stabil 2-3 ember kell, mert nagyon lyukas a roster

 13. 14

  alatriste

  Reagálva:
  Bulagat én sem küldeném el, de ez nem azt jelenti, hogy nincs a lehetséges opciók közt. Amikor játszik egy top passz blokkoló, de persze a legnagyobb gond, hogy sose tudod, hogy elérhető lesz-e egész évre.
  Spriggsről szerintem a csapat még nem mondott le, de nem adott sok okot arra, hogy ebben a mezei szurkolók miért ne kételkedjenek. Mégis az az érzésem, hogy ha 2 lyuk lesz az OL-ben (Bulaga elmegy) akkor az egyikre megpróbáljuk majd Jasont berakni.
  Nálam a top FA target Barr, már több helyen leírtam, hogy szerintem nem is lenne olyan drága mivel egyetem óta nem játszott a posztján, miközben egy kiváló 34 OLB alkat.
  S-t is jó lenne legalább egyet szerezni. Továbbra is fáj hogy Ha-ha elment főleg, hogy jó FS-t nehezebb is találni mint egy a boxhoz közelebb játszót.

  Ha rajtam múlna: Bulaga marad, TWill + Perry cut (utóbbi poszt june opcióval). Így ~50m a cap space.
  – Visszahoznám Ryant 1évre 5-6M-ért
  – CM-t hasonlóért 2évre
  – Breeland évi 6
  – Tenderrel maradna: RFA: Allison és Brice, ERFA: McCray, Tonyan, Kumerow
  – Maradt 30M, amiből Barra mennék és valami S-re aki nem 7+ -os kategória

  Draft: Edge + OL/BPA első körben

 14. 16

  4Dchess

  Ha a nagy neveket nem is tudnánk megszerezni, egy Tre Bostonnak is tudnék örülni egy rövid, 3-4 milliós szerződésért

 15. 17

  bjeela

  Az OL megerősítése tényleg fontos, de megfelelő WR hányában ARod hiába tölt ismét a zsebben 4-8 másodperceket, akkor sem talál majd elkapót. Tehát kötelező lesz jó elkapót szerezni, különben még a pocsék sorsolás ellenére is ismét mi Mackók jutunk a PO-ba. ;)

 16. 18

  Fetyke

  – És már én is jeleztem neked többször, hogy Barr egyáltalán nem lesz olcsó. Nem tudom, hogy nálad mi számít nem annyira drágának, de ő most igazán a nagy pénzre hajt, így olcsón biztosan nem adja a bőrét senkinek sem. Ha most kellene becsülnöm, akkor egy hosszú távú évi 15 milliós fizu körül tenném a minimum igényeit. És ha teszünk rá egy tranakciós tag-et, akkor ez alá nem is nagyon mehettek.
  – Én CM esetében is elég kevésnek érzem az 5-6 milliót. Pláne csak 2 évre. Ilyen feltételekkel szerintem marad Green Bay-ben.
  De leginkább azt nem értem, hogy ha leigazoljátok Barr-t, akkor mi szükség Clay-re? Nyilvánvalóan ő sem fog akkor maradni. És logikátlan is lenne őt megtartani ez esetben.

 17. 19

  Fetyke

  Én is meg vagyok elégedve Vikings szurkolóként az OL-etekkel. :D Ennél jobb sose legyen! :DDD

 18. 20

  Gáspár Bollók

  A pff-nél az OL rangsorban a GB 7., a MIN. 29. :DDD

 19. 21

  Delfi

  “A legviccesebb az volna, ha Clinton-Dixt hozná vissza a csapat azután, hogy tavaly év közben elcserélték”

  Szerintem vagyunk egy páran akik azt az akciót azóta sem értjük. Mivel ez profi sport, simán visszahozhatják, főleg, ha az új vezetőedzőnek szimpatikus. Persze ehhez tudni kellene az elküldésének a pontos okát. Amit én olvastam erről, ott csak fényezi magát Gutekunst, hogy mennyire jó volt ez, de elképzelni sem tudom azt, hogy szezon közben feladjuk és jövőbeli remények miatt eltradeljünk egy jól játszó – mint kiderült pótolhatatlan – játékost.

  Bulagát is sajnálnám, mert azért azt észre lehet venni, ha ő fent van a pályán. :)

 20. 22

  Gáspár Bollók

  Ha-Ha lenyilatkozta, hogy a szerződése lejártával nem a GB-ben képzeli el a jövőjét. Ha a trade határidő vége előtt nem cserélik el, akkor kompenzáció nélkül elment volna a csapattól. Így kapott a csapat egy 4. körös picket.

 21. 23

  alatriste

  Hunter 14M volt évente, azt mondod Barr ennél többet kér el? Hát ha igen akkor azt remélem nem GB-ben teszi. És bárki is adja meg neki gratulálok.
  Évi 10-12 között max jól jönne és szívesen is látnám.

 22. 24

  csoki

  Gb hogy szerezte a másik első körösét?
  Nem emlékszem már..

 23. 25

  katonadani

  Saints cserélt fel Marcus Davenportért a 2018-as drafton

 24. 26

  Fetyke

  Hunter szerződése a 2018-as szezonja alapján telitalálat volt a csapat szempontjából. Ilyen teljesítményt nyújtó játékosokról 20 milla körüli szerződéseket jósoltok itt az oldalon (pl.: Lawrence). És az is az igazsághoz tartozik, hogy amikor tavaly hosszabbított, akkor csak 2. számú passzsiettető volt teljesítmény alapján a csapatban “sack daddy” mögött.
  Barr tavaly 12,3 milliót keresett. Jó, nyilván az újonc szerződésben nem egyenletes a jövedelem eloszlása. De én aligha hiszem, hogy Anthony ez alá menne egy hosszú távú szerződéssel.
  Amit erről eddig olvastam (természetesen nem hiteles csapatforrásokból) az az, hogy mi már tavaly is szerettünk volna szerződést hosszabbítani vele, de nagyobb igényei vannak, mint az évi 10 millióért aláíró Kendricks-nek. Idén is folytak, talán még folynak is a tárgyalások. Barr annyit nyilatkozott a dologról, hogy a most decemberi tárgyalásokon személyesen is részt vett, meghallgatta a csapat ajánlatait, de egyik sem közelítette meg az ő álláspontját. És egyébként a pletykák nem zárják ki azt sem, hogy tag-et teszünk rá. Amit én személy szerint több szempontból is nagyon bánnék.
  Szóval ezek alapján valószínűsítem, hogy az általad említett 10-12 milliónál azért nagyobbak lehetnek Barr igényei (a 10-12 milliót szerintem mi is megadnánk neki). És azt is lássuk be, hogy arra a posztra, amire nektek kellene (első számú passzsiettető) azért még a 15 millió is csak egy szerény fizu lenne.

  Ezért, ha én lennék Gutekunst, akkor lehet hagynám ezt a Barr dolgot. Inkább megtartanám még pár évre Clay-t (de 5-6M-ért ő sem maradna), igazolnék egy jó safetyt, ahogy mondtad. A passzsiettető need-et megoldanám az első pick-el. A WR-nél pedig biztosra mennék és cserélnék Brown-ért a vasasokkal (akár a hátsó első kört is odaadnám érte). Aztán meglátnám, hogy még mire futja idén a pénzügyi keretből. Na meg még azért a draft is ott lenne még.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team