Connect with us

Hír

Eric Reid három évig marad a Panthersnél

Ahhoz képest, hogy tavaly úgy nézett ki, senki nem akarja leigazolni Eric Reidet a himnusz alatti térdelése miatt, most hosszú távon is nézhetjük majd a játékát a ligában. A Carolina Panthers ugyanis hosszabbított a safetyjével, egy három éves, 22 millió dolláros szerződést kapott a játékos, ami ösztönzőkkel 24 millió dollárra is nőhet. Reid szerződésének garantált tartalma $10 millió dollár.

Reid 13 meccsen játszott tavaly Carolinában, egy interceptiont, egy sacket, 5 leütött passzt és 71 szerelést jegyzett. A PFF értékelése alapján pedig az 55. legjobb safety volt a ligában, amiben közrejátszhatott 12 elhibázott szerelése és 107-es engedett passer ratingje.

Reid ugyebár csatlakozott Kaepernickhez a kollúziós perben, de ez a 3 éves szerződés azt jelenti, hogy ez nyilván mehet a kukába az ő részéről. Ráadásul ez akár Kaepernick esélyeit is ronthatja, látva hogy Reid egy elég nagy kontraktust kapott így a safetyk vélt elértéktelenedése közepette. Reid jelen pillanatban a 10. legjobban fizetett játékos a posztján.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!