Connect with us

Hír

Ezt tudtuk meg a combine sajtótájékoztatóin – 1. rész

A szezon után az NFL Scouting Combine az első olyan esemény, ahol a főedzők és general managerek kiállnak a sajtó elé és válaszolnak kérdésekre. Ilyenkor rengeteg érdekes dolgot tudunk meg, ezekből szemezgettünk most és a mai minisorozatunk további részeiben. 

A Cardinalsnál Steve Keim general managert arról kérdezték, hogy akkor mi is a helyzet Josh Rosennel. Ő a csapat irányítója? A válasz:

Persze, jelenleg.

Na most hogy ez tényleg azt jelenti-e, amit gondolunk, hogy jelent (helló, Kyler Murray), vagy csak fel akarják verni az érdeklődést és az árat az 1/1 kapcsán, ez ismét egy jó kérdés. Louis Riddick (ESPN) egyébként úgy hiszi, hogy valószínűbb, hogy a Cardinals elcseréli Rosent és kiviszi Murray-t 1/1-re.

 

A Raidersnél Mike Mayock elmondta, hogy szerinte Derek Carr egy franchise irányító. A tight end Jared Cook viszont tesztelni fogja a piacot.

 

Dolphinsnál Brian Flores szerint egyelőre nem döntöttek Ryan Tannehill sorsáról, a tackle Ju’Wuan Jamesszal viszont elkezdenek beszélgetni egy szerződéshosszabbítás kapcsán. James az egyik legjobb elérhető szabadügynök tackle lenne a piacon.

 

Broncosnál Elway hivatalosan is bejelentette, hogy lehívják Emmanuel Sanders és Derek Wolfe opcióját, így mindketten a csapat tagjai lesznek 2019-ben is. Ezen kívül szívesen megtartanák Keenumot egy olcsóbb szerződéssel, de engedélyt adnak neki, hogy cserepartnert keressen.

Mindeközben Elway szerint nem jók az alacsony iránytók, mert under center játékokat nem lehet velük jól játszatni. Ez a kijelentés több sebből is vérzik, de most nagyvonalúan ugorjunk át rajta és ne szedjük szét teljesen a Broncos general managerét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!